Venstres krisemøde rammer helt ind i revyen

4. juni 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Et af topnumrene i dette års sommerrevy i Sønderborg er – efter både anmeldernes og publikums vurdering – Leif Maibom og Flemming Jensen som Lars Løkke og Claus Hjort i Carl-Erik Sørensens nummer: “Bissen og Bassen”.

Nummeret har under prøverene været revideret flere gange for at leve op til nye udviklinger i sagen Løkke.

Kristian Jensen får vigtig rolle i både Venstre og i Sønderborg Sommerevy.

Kristian Jensen får vigtig rolle i både Venstre og i Sønderborg Sommerevy.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og efter nattens møde i Odense i Venstres hovedbestyrelse har Carl-Erik Sørensen,  Jensen og Maibom nok engang kørt teksten gennem hovederne og computerne.

Nu er revyens 3. mandlige skuespiller Jens Andersen forfremmet til at medvirke i en intro som Kristian Jensen, der nu præsenterer nummeret med Bissen og Bassen som en kommende valgvideo for Venstre.

For – som revyen lader Kristian Jensen sige:

– Nu skal Lars Løkke og jeg køre partiet i et tæt samarbejde. På helt lige vilkår. Vi skal dele alle opgaver: Fifty-Fifty. Så Lars medvirker i valgvideoen, og jeg klapper med klaptræet, når optagelsen skal starte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og så udbeder revyen sig ellers arbedsro fra politikerne side. Faktisk anmoder man om, at hele Folketingent nu går på sommerferie, så revyerne kan få lov til at spille i fred – uden nye bilag, rejser, magtkampe og lign.

Revyen spiller frem til og med den 26. juli – klik på revyens banner på Sønderborg Nyt og bestil din billet.

 

16. juni 2024 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture: Motorsavene er startet

16. juni 2024 Kultur

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer. “Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil […]

Læs mere...