Verdens hyggeligste borgermøde på Kær – skal du med?

4. december 2018 Kultur

Verdens hyggeligste borgermøde.

Det er alle borgere – unge som ældre, høje og lave, familier, par og enlige – inviteret til på søndag på Løkkegård på Kær fra kl. 10 til 13.

”Ja, og hvem vil gå glip af verdens hyggeligste borgermøde? Det tror vi ikke på, at der er ret mange, der vil. Så vi er klar til det helt store rykind på søndag af glade menneske i julehumør og med hovederne fyldt med gode ideer til, hvad Kær Vestermark kan bruges til. Vi glæder os til at se jer alle – og til at se alle vores julehjerter fyldt med ideer. De, der ikke har tid til at være med, kan tage i Multikulturhuset fra mandag morgen og se juletræet med alle de gode ideer skrevet på hjerterne”, siger Charlotte Riis Engelbrecht, byrådsmedlem og formand for Udvalget for Landdistrikter.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Arrangementet, hvor Charlotte Riis Engelbrecht og naturvejleder Andreas Hermann byder på en tur i området, hvor man kan samle ting til juledekorationerne. Undervejs på turen vil de fortælle historier, om planerne for området og om de muligheder alle har for at komme med gode ideer til, hvad der skal ske på Kær Vestermark.

Bagefter er der julestue på Løkkegård, hvor man kan være med til at lave juledekorationer, spise æbleskiver og drikke gløgg og saftevand. Der er alt, hvad der skal bruges for at lave juledekorationer, men man kan også medbringe eget pynt, hvis man vil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens der hygges i julestuen, kan man drøfte sine ideer til området med politikere, repræsentanter for brugerne på Kær Vestermark og alle de andre fremmødte.

Det er gratis, og alle er velkommen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...