Verdens hyggeligste borgermøde på Kær – skal du med?

4. december 2018 Kultur

Verdens hyggeligste borgermøde.

Det er alle borgere – unge som ældre, høje og lave, familier, par og enlige – inviteret til på søndag på Løkkegård på Kær fra kl. 10 til 13.

”Ja, og hvem vil gå glip af verdens hyggeligste borgermøde? Det tror vi ikke på, at der er ret mange, der vil. Så vi er klar til det helt store rykind på søndag af glade menneske i julehumør og med hovederne fyldt med gode ideer til, hvad Kær Vestermark kan bruges til. Vi glæder os til at se jer alle – og til at se alle vores julehjerter fyldt med ideer. De, der ikke har tid til at være med, kan tage i Multikulturhuset fra mandag morgen og se juletræet med alle de gode ideer skrevet på hjerterne”, siger Charlotte Riis Engelbrecht, byrådsmedlem og formand for Udvalget for Landdistrikter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Arrangementet, hvor Charlotte Riis Engelbrecht og naturvejleder Andreas Hermann byder på en tur i området, hvor man kan samle ting til juledekorationerne. Undervejs på turen vil de fortælle historier, om planerne for området og om de muligheder alle har for at komme med gode ideer til, hvad der skal ske på Kær Vestermark.

Bagefter er der julestue på Løkkegård, hvor man kan være med til at lave juledekorationer, spise æbleskiver og drikke gløgg og saftevand. Der er alt, hvad der skal bruges for at lave juledekorationer, men man kan også medbringe eget pynt, hvis man vil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens der hygges i julestuen, kan man drøfte sine ideer til området med politikere, repræsentanter for brugerne på Kær Vestermark og alle de andre fremmødte.

Det er gratis, og alle er velkommen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Film om LGBTQ+ i Sønderborg får premiere i Kinorama

8. februar 2023 Kultur

En ny dokumentarfilm om LGBTQ+ miljøet i Sønderborg får nu premiere i byens biograf, Kinorama, tirsdag den 21. februar klokken 18.00. Filmen hedder Forenet i Mangfoldighed, og du har kun den ene chance for at se filmen i biografmørket og møde instruktøren. Der er nemlig tale om en særlig forestilling. I filmen går instruktør og […]

Læs mere...