Venstre: Karsten Schøn, Ellen Trane Nørby og flere andre blev genvalgt

11. august 2020 Politik

Venstre i Sønderborg havde mandag aften sin udsatte Generalforsamling. Generalforsamlingen var oprindeligt planlagt til at finde sted i marts, men Corona-situationengjorde, at den blev udsat.

Generalforsamlingen genvalgte Karsten Schøn, Sønderborg som formand.

Til bestyrelsen blev følgende genvalgt:

Poul Winther, Nordborg
Carsten Andersen, Sundeved
Kristian Bonefeld, Sundeved

Helle W. Andersen, Sønderborg, blev nyvalgt til bestyrelsen.

Efter generalforsamlingen var der valg af kredsens folketingskandidat. Her blev Ellen Trane Nørby genvalgt som Folketingskandidat, skriver Venstre i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tak for tilliden

“Jeg er meget glad for den opbakning og tillid, som generalforsamlingen viser mig”, siger Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT.

For at Ellen Trane Nørby kan have et job som folketingspolitiker, så kræver det, at nogen indstiller hende til at være kandidat til folketingsvalgene – og dernæst skal både hun selv og partiet have stemmer nok, så hun kommer indenfor dørene på Christiansborg.

“Sådan er det jo at være politiker. Man er til eksamen hver eneste dag”, siger Venstre-kvinden.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT spurgte Ellen Trane Nørby, om hun stiller op som spidskandidat for sit parti til kommunalvalget.

“Eftersom vi ikke skulle pege på en spidskandidat eller andre kandidater på generalforsamlingen, så er det ikke aktuelt. Vi har et opstillingsmøde i efteråret”, siger Ellen Trane Nørby uden at komme nærmere ind på, om hendes eget navn skal med på listen til det kommende kommunalvalg.

Karsten Schøn og Ellen Trane Nørby. Foto: Venstre

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...