Vester Sottrup Bibliotek: Masser af sange fra den blå

30. oktober 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Hans Christian Becker Pedersen og Birgitte Skov fører gæsterne gennem fællessangen.

Hans Christian Becker Pedersen og Birgitte Skov fører gæsterne gennem fællessangen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom til en Vester Sottrup Biblioteks Café der onsdag klokken fra kl. 16 er fyldt af musik og sang. Her skal vi sammen opleve Højskolesangbogens gamle og nye, dejlige sange og salmer på en spændende og anderledes måde.

Her vil Birgitte Skov og Hans Christian Becker Pedersen nemlig stå for musik og fællessang. I løbet af eftermiddagen skal der synges nogle af de nyere sange og enkelte af klassikerne fra højskolesangbogen.

Birgitte Skov er ansat som børnebibliotekar ved biblioteket i Dybbøl og Sønderborg og hun har tidligere været tilknyttet Vester Sottrup Bibliotek. Derudover har hun er tidligere højskolelærer ved højskolerne Båring og Ungdomshøjskolen ved Ribe. Hans Christian Becker Pedersen er biblioteksassistent ved biblioteket i Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og syng med.

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...