Vester Sottrup Bibliotek: Masser af sange fra den blå

30. oktober 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Hans Christian Becker Pedersen og Birgitte Skov fører gæsterne gennem fællessangen.

Hans Christian Becker Pedersen og Birgitte Skov fører gæsterne gennem fællessangen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom til en Vester Sottrup Biblioteks Café der onsdag klokken fra kl. 16 er fyldt af musik og sang. Her skal vi sammen opleve Højskolesangbogens gamle og nye, dejlige sange og salmer på en spændende og anderledes måde.

Her vil Birgitte Skov og Hans Christian Becker Pedersen nemlig stå for musik og fællessang. I løbet af eftermiddagen skal der synges nogle af de nyere sange og enkelte af klassikerne fra højskolesangbogen.

Birgitte Skov er ansat som børnebibliotekar ved biblioteket i Dybbøl og Sønderborg og hun har tidligere været tilknyttet Vester Sottrup Bibliotek. Derudover har hun er tidligere højskolelærer ved højskolerne Båring og Ungdomshøjskolen ved Ribe. Hans Christian Becker Pedersen er biblioteksassistent ved biblioteket i Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og syng med.

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...