VetNatura inviterer alle med kæledyr til fødselsdag

17. september 2014 Uncategorized

Dyrlægepraksis VetNatura fejrer 1 års fødselsdag lørdag den 27. september og fødselsdagen fejres med at invitere alle, der har eller agter at få kæledyr, indenfor i klinikken mellem klokken 10 og 14.vetnatura3

Katrine Zachariassen vil det bedste for dit kæledyr.

Katrine Zachariassen vil det bedste for dit kæledyr.

VetNatura er lidt anderledes end de andre dyreklinikker i kommunen. VetNatura tilbyder alt det, som de andre tilbyder, men har tilføjet hele den alternative verden.

  • VetNatura er min drøm om at skabe en dyrlægepraksis, hvor der både er tid og kompetencer til at komme hele vejen rundt dyret, og hvor vi kombinerer det bedste fra to verdener. I mit mangeårige arbejde som dyrlæge har jeg alt for mange gange set, hvordan dyr fanges i en negativ spiral af medicinske symptombehandlinger, hvor det reelle problem ikke løses. Dyr kan ,som mennesker, selvfølgelig også blive syge af for meget og forkert medicin, ligesom de kan blive syge af forkert kost. Det påvirker både vores humør og adfærd, og for dyr er det ikke anderledes. Derfor fortjener vores dyr, at de får den rette diagnose og behandling, siger dyrlæge Katrine Zachariassen.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan være akupunktur og også andre ting, som du kan blive klogere på, når du kommer indenfor til fødselsdagen. Selvfølgelig vil dyrlægen være klar til at svare på dine spørgsmål.

Leg model et øjeblikvetnatura

  • De hundeejere, der tager deres hund med, skal være modeller i et øjeblik. Så knipser vi et billede af hund og ejer, som de kan få med hjem, siger Katrine Zachariassen til SønderborgNyt.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er ikke alene et billede, der kommer med hjem.vetnatura4

  • Vi har også nogle gaver, som vi gerne forærer til gæsterne, siger dyrlægen. Der kommer også nogle konkurrencer i løbet af dagen.

Altså: Find kalenderen og sæt kryds ved den 27. september, hvor du og dit kæledyr skal til fødselsdag i den specialiserede dyrlægepraksis på Voldgade i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du ikke kan vente med at blive lidt klogere på de spændende tilbud eller Vet Naturas hundetræning, så kan du klikke HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Kultur, Sønderborg

Vind billetter til Opera on the Rocks i Koncertsalen Alsion

30. november 2022 Kultur

Glæd dig til den usædvanlige blanding mellem opera og rock. En helt unik, musikalsk oplevelse, som uden tvivl vil begejstre alle lige fra opera- til rockelskere, når numre som Nessun dorma, O mio babbino caro, Winterstürme, The Show must go on, Phantom of the Opera, Ace of Spades og Black Sabbath blander genrer. Vind billetter […]

Læs mere...