Vidar: Gymnastikinstruktører i lære hos landstræner

30. august 2015 Sønderborg

For at sikre, at gymnasterne på alle Vidar Gymnastiks konkurrencehold hele tiden kan blive bedre og bedre og på

Landstræmer Tanja Venø Andersen til højre

Landstræmer Tanja Venø Andersen til højre

Artiklen fortsætter under annoncen

den måde hente både ære og medaljer rundt omkring, så er det vigtigt, at de har gode og dygtige instruktører, der ganske frivilligt bruger oceaner af fritid på at lære gymnasterne alt det, der skal til.

Søndag havde gymnastikforeningen fornøjelsen af at kunne samle en flok instruktører, der fik lært nyt af seniorlandsholdets træner, Tanja Venø Andersen, som besøgte Humlehøjhallen. Og på den måde oplever de frivillige, at der bliver gjort noget for, at de også udvikles og bliver bedre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har lært at se måske tre år frem og siger, hvad skal vores gymnaster kunne om tre år. Og så lærte vi betydningen af at sætte nogle delmål undervejs, så både vi og gymnaster oplever, det går bedre og bedre”, lyder det tre-stemmigt fra Niels-Christian,

Niels-Christian, Malene og Pernille.

Niels-Christian, Malene og Pernille.

Artiklen fortsætter under annoncen

Malene og Pernille, der er tre unge mennesker, der brænder for deres træneropgaver.

Mødet med Tanja Venø Andersen handlede ikke alene om planlægning, mens også om at se, hvilke nye øvelser, der gør, at gymnasterne bliver endnu bedre.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...