Vidar sendte små og store gymnaster på gulvet i Humlehøjhallen

2. april 2016 Kultur

Hele lørdagen var der liv og glade dage i Humlehøjhallen, hvor Vidar Gymnastik og Kampidræt havde deres store forårsopvisning. Ikke nok med at Vidar selv kom med hold – der var også gæstegymnaster, der og viste deres programmer.IMG_0998

Artiklen fortsætter under annoncen

Og fordi der var rigtigt mange forældre, der kom og kiggede på, at deres børn var med i opvisningen, så blev der sagt nogle ord om det frivillige arbejde, der ligger bag opvisningen og de mange gymnastiktimer, hvor der er øvet og øvet.

“For at en forening kan fungere bedst muligt, så skal der også være frivillige i bestyrelsen og lige nu er vi en bestyrelse på kun fire”, lød det fra formanden. Det skal ses som et vink med en vognstang til forældre, der ha børn i foreningen. Hvis de synes, at børn skal have de bedste muligheder i gymnastikforeningen, så kan de overveje at bruge nogle timer på bestyrelsesarbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herlig dag

Efter indmarchen og en række ord fra byrådspolitiker Stephan Kleinschmidt sprang børnene ind på gulvet og viste

MinKøbmand åbnede en satelitbutik i Humlehøjhallen.

MinKøbmand åbnede en satelitbutik i Humlehøjhallen.

Artiklen fortsætter under annoncen

alt det, som de har lært gennem vinteren. Og det bedste af det hele var at se, at de havde det sjovt.

Og når nu man er en hel dag i Humlehøjhallen, så er det herligt, at MinKøbmand havde stillet et langt bord op med slik, kager, kaffe og sodavand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Fem af Danmarks dygtigste musikalske kunstnere går sammen på scenen

25. januar 2022 Kultur

På fredag klokken 20 går fem af Danmarks mest velrenommerede musikere på scenen sammen og så er der dømt musikalsk topmøde af den sjældne slags. Imellem sig har de spillet med hvad der kan kravle og gå af berømtheder fra såvel den internationale jazz-, rock- og popscene som den danske, skriver Sønderborghus. Benjamin Koppel, Laust […]

Læs mere...