Vidar-Ulkebøls drenge har fået nyt spillertøj

24. marts 2018 Kultur

Til stor glæde for U12 drengene i Vidar-Ulkebøl Håndbold, så har EDC – Poul Erik Bech og Hyundai Sønderborg/Als Motor A/S valgt at sponsere nye trøjer og bukser.

“Det er altid en fornøjelse at se vores håndboldspillere få nyt tøj. Ikke at skulle trække de gamle slidte trøjer og bukser på giver smil på hos drengene. De synes det er fedt at få nyt tøj”, siger træner Søren Brøndum i en pressemeddelelse.

U12 drenge A har netop sikret sig 1. pladsen i puljen med en sejr på 14-16 over Haderslev. De er nu klar til at skulle kæmpe om kredsmesterskabet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De nye spillersæt kommer på helt rette tidspunkt. Vi glæder os til at spille i tøjet til mesterskabet og på den måde vise vores sponsorer frem”, træneren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...