Vidar-Ulkebøls drenge har fået nyt spillertøj

24. marts 2018 Kultur

Til stor glæde for U12 drengene i Vidar-Ulkebøl Håndbold, så har EDC – Poul Erik Bech og Hyundai Sønderborg/Als Motor A/S valgt at sponsere nye trøjer og bukser.

“Det er altid en fornøjelse at se vores håndboldspillere få nyt tøj. Ikke at skulle trække de gamle slidte trøjer og bukser på giver smil på hos drengene. De synes det er fedt at få nyt tøj”, siger træner Søren Brøndum i en pressemeddelelse.

U12 drenge A har netop sikret sig 1. pladsen i puljen med en sejr på 14-16 over Haderslev. De er nu klar til at skulle kæmpe om kredsmesterskabet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De nye spillersæt kommer på helt rette tidspunkt. Vi glæder os til at spille i tøjet til mesterskabet og på den måde vise vores sponsorer frem”, træneren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...