Dygtige OL-deltagere blev hædret på Rådhustorvet

13. juni 2024 Sport Skrevet af: Michael Kjær

Onsdag eftermiddag kom de fleste af de 42 trænere, hjælpere og idrætsudøvere, som har været med til Special Olympic Games i Frederikshavn ind på Rådhustorvet, hvor de alle blev hædret af borgmester Erik Lauritzen. SønderborgNYT TV var med.

Idrætsudøverne, der alle har udfordringer, kommer fra Dybbøl Idræts- og Ungdomsforenings håndbold, Sønderborg Boldklub, Dansk Handicapidræts lokale bowlinghold og Nordals badminton.

“Tak fordi jeg må være med til at fejre Jer og jeg vil gerne sige tillykke til alle Jer, der var i Frederikshavn”, sagde borgmester Erik Lauritzen i sin tale.

“Det er rigtigt flot og på vegne af Byrådet, der kan jeg sige, vi er stolte over, at I har repræsenteret Sønderborg. Nogle af Jer kom hjem med medaljer og andre med flotte placeringer. Men det vigtigste er, at I var med”.

Borgmesteren nævnte også, der snart er et andet OL, hvor rigtigt mange idrætsudøvere har trænet benhårdt i håbet om at komme med.

“I har været til OL og i har også trænet rigtigt meget, så I har al mulig grund til at være stolte”, sagde han og herefter blev de forskellige hold kaldt frem og efter de havde givet hånd til borgmesteren, så blev der taget holdfotos.

Reporter: Ole Kæhler
Foto og lyd: Alexander N. Sepstrup
Producer: Michael Kjær
Copyright 2024 © SønderborgNYT