Vil du cykle en tur på Als med Team Bodenhoff som samler penge ind til Børnecancerfonden?

16. september 2022 Sønderborg
I 2021 hentede Claus Bodenhoff 10.000 kroner i Broager Sparekasse. Foto: Ole Kæhler
I 2021 hentede Claus Bodenhoff 10.000 kroner i Broager Sparekasse. Foto: Ole Kæhler

Danmark Rundt Team Bodenhoff cykler på Als lørdag den 24. september for at samle penge ind til kræftramte børn og du kan køre med, hvis du møder med cykel ved Broager Sparekasse Skansen klokken 11:30.

Derefter cykler vi samlet afsted med stop ved Hotel Sønderborg Strand samt Davidsen i Høruphav og lander omkring klokken 14:45 ved Dagli’Brugsen i Skovby, skriver arrangørerne.

Alle kan cykle med og vi har indsamlingsbøtter med på turen. En mønt eller to og du er med til at gøre en kæmpe forskel for børn med kræft og deres familier.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har tidligere været med Team Rynkeby i Paris og jeg synes, det giver mere mening for mig at cykle rundt i Danmark, hvor jeg kan møde nogle af de børn, som jeg er med til at hjælpe”, har Claus Bodenhoff tidligere sagt til SønderborgNYT.

Børnecancerfonden hjælper vi kræftsyge børn og der skal penge til. Blandt andet støtter de forskningen af kræft, som rammer børn og i dag overlever seks ud af syv kræftramte børn.

“Jeg begyndte mine ture rundt i Danmark i 2015 og har sendt flere end fem millioner kroner til Børnecancerfonden og det er jo også en del”, sagde Claus Bodenhoff.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...