Vil du låne din cykel ud til Sønderborg Yacht Club?

14. juli 2022 Sport

Sønderborg Yacht Club, SYC, er vært for EM i optimistjollesejlads fra 30 juli til 6. august og i den periode forventer klubben 280 sejlere fra 35 til 40 nationer fra mange dele af verden. Sejlerne er fremtidens OL-deltagere.

Programmet består af indmåling inden stævnet, Indmarch til Sønderborg Slot, fem planlagte sejladsdage á to starter, festmiddag og præmieoverrækkelse.

SYC skal stå for mange aktiviteter, herunder overnatning, transport, bespisning, indmåling, kapsejladsafvikling, café mv.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nogle af sejlerne skal bo på Hotel Scandic og andre på vandrerhjemmet på Kærvej og vi vil gerne låne nogle cykler, fordi der nok er sejlere, som gerne vil cykle mellem vandrerhjemmet eller hotellet og lystbådehavnen”, siger SYC-formand Flemming Clausen til SønderborgNYT.

Hvis du kan og vil undvære din cykel i de dage, hvor der sejles EM, så kan du sende en mail til formand@syc-mail.dk eller en sms til 4045 5884 – så får du mere at vide om praktikken.

“Som tak får lån, så får cykel-ejerne et kort til Fri BikeShop, som giver dem 25 procent rabat på Innergy-produker som cykelhjelme, låse, lygter, værktøj, kurve, tøj, handsker og andet tilbehør”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...