Vil du synge gospel med sangstjernerne?

11. august 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Så er det nu – Jnr Robinson og Steffen Bay gæster atter Sønderborg. Denne gang for at synge gospel med alle, der kunne have lyst til at synge bare en enkelt dag/aften, dem der gerne vil se om gospel er noget for dem – eller for dem som bare elsker gospel og ikke kan få nok af det!

Jnr. Robinson.

Jnr. Robinson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hele foregår i Gospelfællesskabet i Sønderborg Frikirke, Damgade 94 onsdag d. 20. august:
For børn og unge mellem 6 og 18 år kl. 16 – 17.30
For voksne kl. 19 – 22
Artiklen fortsætter under annoncen

Det koster 100 kr at deltage. Man kan tilmelde sig på www.gospelfaellesskabet.com – men man kan også bare komme på selve dagen. Betaling sker på dagen kontant – så hver der i god tid! Der er et loft på hvor mange vi kan være i Frikirken, så tilmelding kan være en god ide. Få fat i kollegaen, i mor eller moster, i storebror og fætter – eller hvem I ellers synes skal opleve den livsglæde og den energi man får af at synge gospel!
Artiklen fortsætter under annoncen

Steffen Bay sætter sig ved klaveret denne dag – men Jnr Robinson guider os igennem gospelsange. Undervejs – både om dagen og aftenen – vil der være en pause med lidt at drikke og kage. 
Jnr snakker engelsk – ved børnene oversætter vi, hvor det er nødvendigt – og udover det er vi en del sangere fra Gospelfællesskabet som hjælper til sammen med børnene. MEN musik i sig selv er et sprog – så alle kan være med uanset sprogkundskaber. 
Artiklen fortsætter under annoncen

Det er vigtigt at fortælle at ALLE kan deltage. Man er ikke for ung, ikke for gammel – der er ingen krav til om hvor meget du synger eller hvor godt du synes du synger. Det gælder både denne aften – men det gælder også i Gospelfællesskabets tre kor – som du kan læse mere om her: www.gospelfaellesskabet.com