Vil du udvikle din billedkunst – eller kan du allerede alt?

5. september 2014 Kultur

Hvis du er en af de mange, der bruger din tid på at male billeder, så er Kunstskolen så klar med et virkeligt godt kursus, der kan hjælpe dig med at løfte dit niveau rigtigt meget. Skolen er så klar, der lukkes for tilmeldinger mandag middag.

Foto viser en opgave for det nystartede BGK-hold.

Foto viser en opgave for det nystartede BGK-hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Kurset er på torsdage og fredage i dagtimerne, siger Thomas Lunau. Han fortæller, at der skal males og tegnes, altså arbejds to-dimensionelt.

Kunstskolen har fundet en række virkeligt dygtige undervisere, så det er de bedste af de bedste, der kommer og lærer fra sig. Altså kan de male-glade mennesker i Kunstværket i Augustenborg også lære en hel del.kunst

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Kurset har også en del teori, så kursisternes viden om kunst vil vokse, siger kunstskoleleder Thomas Lunau til SønderborgNyt.

Kun ved at lade sig udfordre af mennesker, der er dygtigere end en selv og så også have modet til at slippe trygheden ved det kendte, udvikler man sig.

  • Og vores forløb er en nænsom proces, hvor der er garanti for udvikling, siger Thomas Lunau.

Tilmeld dig på Telefon: 74421828   mandag formiddag – eller send en mail til: kunstskolen@sonderborg.dk senest mandag kl. 12.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...