Vil du udvikle din billedkunst – eller kan du allerede alt?

5. september 2014 Kultur

Hvis du er en af de mange, der bruger din tid på at male billeder, så er Kunstskolen så klar med et virkeligt godt kursus, der kan hjælpe dig med at løfte dit niveau rigtigt meget. Skolen er så klar, der lukkes for tilmeldinger mandag middag.

Foto viser en opgave for det nystartede BGK-hold.

Foto viser en opgave for det nystartede BGK-hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Kurset er på torsdage og fredage i dagtimerne, siger Thomas Lunau. Han fortæller, at der skal males og tegnes, altså arbejds to-dimensionelt.

Kunstskolen har fundet en række virkeligt dygtige undervisere, så det er de bedste af de bedste, der kommer og lærer fra sig. Altså kan de male-glade mennesker i Kunstværket i Augustenborg også lære en hel del.kunst

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Kurset har også en del teori, så kursisternes viden om kunst vil vokse, siger kunstskoleleder Thomas Lunau til SønderborgNyt.

Kun ved at lade sig udfordre af mennesker, der er dygtigere end en selv og så også have modet til at slippe trygheden ved det kendte, udvikler man sig.

  • Og vores forløb er en nænsom proces, hvor der er garanti for udvikling, siger Thomas Lunau.

Tilmeld dig på Telefon: 74421828   mandag formiddag – eller send en mail til: kunstskolen@sonderborg.dk senest mandag kl. 12.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...