Vil du være en del af Als Revyen?

1. september 2019 Kultur

Forberedelserne til Als Revyen 2020, der opføres 2. weekend i marts, er nu begyndt, og med et frivilligt arbejdende team på ca. 50, vil der hvert år være lidt udskiftning i revyens arbejdsgrupper.

Af forskellige årsager er der flere af skuespillerne, der ikke kan være med i Als Revyen 2020, skriver Als Revyen.

Derfor skal man i år have castet nogle nye mandlige og kvindelige skuespillere i aldersgruppen fra 17 år og opefter.

“Kunne du tænke dig at prøve at medvirke i en stor og velrenommeret lokalrevy med masser af musik og sketches, og har du lyst til at være skuespiller med mange roller og figurer, så vil vi meget gerne i kontakt med dig”, siger Als Revyens instruktør Kristina Asmussen Gude-Hansen i en pressemeddelelse. Og kan du også synge vil det være et plus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mandag den 23. september kl. 19 vil der blive holdt en prøve i Als Revyens øvelokale i Augustenborghallerne, hvor man samtidig vil få mulighed for at snuse til revyverdenen.

I Als Revyen vil der være plads til at kunne udvikle sig som skuespiller og under øveforløbet vil der være en weekend, hvor den professionelle skuespiller/instruktør Pia Rosenbaum kommer og coacher revyteamet.

Øveforløbet er i januar og februar og indtil Als Revyen opføres 12. 13. 14. og 15. marts. 2020. Interesserede kan hurtigt muligt kontakte instruktør Kristina Asmussen Gude-Hansen, enten på mail  kristina-asmus@hotmail.com eller ring på 20848180.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis det ikke er scenen, der trækker, er der også mulighed for at blive tekstforfatter, hjælpe til med at sy kostumer og arbejde med kulisser. Interesserede kan henvende sig til Als Revyens formand, Peter Buhl. 21 63 08 17 – post@alsrevyen.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...