Vil du være med til at løse meningsfulde opgaver i Marinehjemmeværnet?

24. maj 2021 Sønderborg
Øvelse: Foto: Bachs Foto
Øvelse: Foto: Bachs Foto

Marinehjemmeværnet i Sønderborg løser i tæt samarbejde med Søværnet en række opgaver inden for farvandsovervågning, redning, havmiljø og bevogtning.

Det kræver en hel del frivillige og derfor vil Marinehjemmeværnet gerne have endnu flere, der melder sig til og bliver en del af det givende og interessante fællesskab.

I samarbejde med, Politi, SKAT, kommuner og havforskere deltager Marinehjemmeværnet også i løsningen af en række civile opgaver.

Marinehjemmeværnets fartøjer er udrustet med hurtigtgående gummibåde, moderne navigations- og kommunikationsudstyr samt udstyr til redning og havmiljøopgaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

De frivillige besætninger er parate til at rykke ud hele døgnet inden for en time og med i flokken er Kurt Odefey, der sætter pris på samværet og sammenholdet.

“Jeg synes, det er alletiders at være med. Vi har det rigtigt godt sammen og vi er fælles om opgaverne”, siger Kurt Odefey til SønderborgNYT.

“Det tæller også, at de opgaver, som Marinehjemmeværnet laver, er vigtige, de er også spændende og giver det hele mening”, siger han og tilføjer:

“Det handler ikke om, at jeg eller en anden skal være den bedste, men teamet skal kunne løse opgaverne. Vi sejler hver uge og øver os – og når vi er ude, så er alle dybt seriøse”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil du vide mere eller være med holdet, så kontakt Marinehjemmeværnets flotille 136 i Sønderborg på mail: hjv136@hjv.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. juni 2021 COVID-19, Sønderborg

Nye åbningstider i testcentrene

18. juni 2021 COVID-19

Fra fredag aften lukkes testcentrene Broager Sparekasse Skansen, Forsamlingsgården Sundeved og Væksthuset Augustenborg ned – og fremover vil der være otte testcentre, som kan benyttes. SFS-Hallen – hverdage  9:00 – 19:00, lør: 10.00 – 18.00, søn 10.00 – 18.00 Frivillighedens Hus – hverdage 9.00 – 19.00, lør: 10.00 – 20.00, søn: 10.00 – 20.00 Nordborg […]

Læs mere...