Vil du være en del af Ungdommens Røde Kors?

4. april 2021 Sønderborg

Det er kun kort tid siden Yen Nguyen fik fundet nogle andre unge ildsjæle, som er enig med hende i, at der skal være en Ungdommens Røde Kors i Sønderborg og nu har de holdt en stiftende generalforsamling og dannet en bestyrelse.

“Jeg begyndte på det frivillige arbejde, inden skridtet til at danne foreningen blev taget. Jeg synes, det er den rigtige måde”, siger forperson Yen Nguyen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den første aktivitet var vores madklub for børn og her er nogle af de frivillige kokkeelever fra Hotel Alsik, hvor jeg også selv arbejder”.

Yen Nguyen har boet en årrække i Odense, hvor hun var en del af Ungdommens Røde kors – og idékvinden bag Ungdommens Røde Kors’ lektiehjælp.

“Det kom til at køre så godt, at jeg blev bedt om at holde et oplæg for statsminister Mette Frederiksen om det”, siger Yen Nguyen og ideen med lektiehjælp er også i støbeskeen i Sønderbrog.

Og der er mere på vej

“Vi har udskudt et møde på Sønderborg Kvinde- og Krisecenter, hvor vi gerne vil indenfor og snakke om, hvilke aktiviteter vi kan lave for og med de børn, som bor der”, siger Yen Nguyen. Der tænkes også på at lave noget omkring unge hjemløse.

Hun fortæller videre, at det er vigtigt for hende ikke at sætte mere i gang end der er frivillige til.

“Og derfor er vi på udkig efter unge mennesker, som har lyst til at gøre noget for børn, der har det lidt svært”.

Har du modet på at yde et stykke frivilligt arbejde og blive en del af det fantastiske fællesskab, så skal du skrive til Yen Nguyen på mailadressen: soenderborg@urkmail.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Elev fra 10’eren testet positiv

14. april 2021 COVID-19

En elev i fra 10’eren er onsdag testet positiv for Coronasmitte. 10’eren har til huse i Ungecentret på Ørstedsgade. Den smittede elev var senest i skole mandag. Smittetilfældet har betydet, at hele klassen – i alt 20 elever – samt tre medarbejdere er peget ud som nære kontakter og de er i dag, onsdag, sendt […]

Læs mere...