Vil du være med til at strikke pynt til byens gadehjørner?

Strikket pynt. Arkivfoto: Ole Kæhler
Strikket pynt. Arkivfoto: Ole Kæhler
30. marts 2024 Sønderborg Skrevet af: Ole Kæhler

Når Sønderborg den 14.-16. juni er vært for sin anden strikkefestival, skal det være synligt for alle. Byen skal simpelthen emme af strik på hvert gadehjørne. Og du kan være med til at strikke og dekorere.

Foreningen bag Sønderborg Strikkefestival, Garn uden Grænser, kom rigtig godt fra sin første strikkefestival, som havde ca. 1100 deltagere sidste år. Gæsterne deltog i workshops, besøgte de mange stande eller lyttede til foredrag. Eller de sad med i en af strikkespotsene og hyggede sig med pindene og de andre strikkere.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år er målet at få mindst lige så mange gæster – og at byen i højere grad får øje på og oplever, at der er en festival i gang.

”Vi vil gerne pynte med strik i hele byen. Især selvfølgelig i og omkring de tre steder, hvor selve festivalen finder sted – nemlig Sønderborghus, Multikulturhuset og foreningshuset Kasernen. Men også rundt i gadebilledet på skulpturer, husgavle, i træer og buske, på stativerne med klatreplanter i gaderne og på bænke og gadelamper”, siger Garn uden Grænsers bestyrelsesmedlem, Tove Pelle, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun har kreeret opskrifter på pynt, som man kan få, eller man kan skabe sine egne designs. Tove Pelle vil gerne høre fra dig, hvis du vil bidrage – måske sammen med din krea-gruppe eller strikkeveninderne. Så kan indsatsen koordineres.

Tove Pelle kan kontaktes på tlf. 40 12 77 56 eller mail [email protected]

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...