Vil du være vært for en Woodsculpture-kunstner?

19. april 2019 Kultur

WoodSculpture henter også i juni 2019 kunstnere og skulptører fra alle verdenshjørner til kajen foran Sønderborg Slot.

I år har godt 100 kunstnere søgt om en af de eftertragtede ti pladser, skriver Sønderborg Event.

Det er blevet en tradition, at kunstnerne bor privat rundt om i Sønderborg Kommune. Derfor søger WoodSculpture allerede nu værtsfamilier, der har lyst til at have en kunstner boende, mens ugen står på. Kunstneren skal bo og spise med i familien, som også skal kunne hente og bringe deres gæst til havnen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden WoodSculpture startede med at bruge værtsfamilier i 2013, har det vist sig at være en enorm succes. Disse kulturmøder har i flere tilfælde udviklet sig til venskaber, hvor værterne fra Sønderborg også har besøgt kunstnerne i deres hjemlande.

WoodSculptures arrangører, Uwe Wolff’s Fond og Sønderborg Kommune oplyser, at værtsrollen er frivillig og uden honorar. Til gengæld lover de, at værterne får en kulturoplevelse ud over det sædvanlige.

Interesserede kan høre mere om rollen som værtsfamilie eller melde sig som værtsfamilie til Mathias Rousing på rousing@stofanet.dk, tlf. 29 28 71 75.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan du læse mere om WoodSculpture  

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...