Vil du være vært for en Woodsculpture-kunstner?

19. april 2019 Kultur

WoodSculpture henter også i juni 2019 kunstnere og skulptører fra alle verdenshjørner til kajen foran Sønderborg Slot.

I år har godt 100 kunstnere søgt om en af de eftertragtede ti pladser, skriver Sønderborg Event.

Det er blevet en tradition, at kunstnerne bor privat rundt om i Sønderborg Kommune. Derfor søger WoodSculpture allerede nu værtsfamilier, der har lyst til at have en kunstner boende, mens ugen står på. Kunstneren skal bo og spise med i familien, som også skal kunne hente og bringe deres gæst til havnen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden WoodSculpture startede med at bruge værtsfamilier i 2013, har det vist sig at være en enorm succes. Disse kulturmøder har i flere tilfælde udviklet sig til venskaber, hvor værterne fra Sønderborg også har besøgt kunstnerne i deres hjemlande.

WoodSculptures arrangører, Uwe Wolff’s Fond og Sønderborg Kommune oplyser, at værtsrollen er frivillig og uden honorar. Til gengæld lover de, at værterne får en kulturoplevelse ud over det sædvanlige.

Interesserede kan høre mere om rollen som værtsfamilie eller melde sig som værtsfamilie til Mathias Rousing på rousing@stofanet.dk, tlf. 29 28 71 75.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan du læse mere om WoodSculpture  

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. marts 2023 112, Sydals

Frivillige brandmænd slukkede et bål

20. marts 2023 112

Mandag aften blev Brand og Rednings indsatsleder kaldt til Lysabildgade i Lysabild på grund af en såkaldt forespørgsel og da han nåede frem, tilkaldte han de frivillige brandmænd fra Sydals. “De skulle slukke et bål, som ikke måtte være der”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen til SønderborgNYT.

Læs mere...