Vild sejlads på vandscootere

21. juli 2016 112

Onsdag klokken 16.55 blev der ringet til Politiet, fordi der var nogle personer, der sejlede slalom mellem lystbåde i Sønderborg Havn.

“Vi sender en patrulje derned for at se, om de kunne finde frem til, hvor scooterne sættes i vandet”, siger Mads Hanssom fra Politiet i Sønderborg.

“VI kan jo ikke sådan lige sejle ud og tage fat i dem, så vi hører gerne fra personer, der ved, hvem vandscooter-sejlerne er eller som kan fortælle os, hvor de sætter deres fartøjer i vandet”, siger Mads Hansson til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og jeg kan lige sige, at når man sejler på vandscooter mellem slotte og broen, så er det med højst fire knob. Udenfor det område må man slet ikke være med en vandscooter”, siger han.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...