Vind billetter og oplev Olsenbanden-medlem i Bogcafé

24. september 2014 Kultur

Der er en enkelt sønderborgenser, der kan vinde to billetter til Bogcafé i Café Figo, som søndag den 2. november klokken 14 ,får besøg af selveste Morten Grunwald og Jan Hertz.

Jan Hertz brugte en del af sin sommer på at instruere Sønderborg Sommerrevy. Nu skal han optræde i samtale med Morten Grunwald.

Jan Hertz brugte en del af sin sommer på at instruere Sønderborg Sommerrevy. Nu skal han optræde i samtale med Morten Grunwald.

Artiklen fortsætter under annoncen

Morten Grunwald er et populært bandemedlem.

Morten Grunwald er et populært bandemedlem.

  • Jeg er selvfølgelig stolt over, at jeg fik lavet en aftale med både Morten Grunwald og Jan Hertz, siger Allan Breckling til SønderborgNyt. Planen er, at Jan Hertz skal være medspiller i en samtale med Morten Grunwald, så publikum bliver lidt klogere på Olsenbande-medlemmets fantastiske karriere i den danske film- og teaterverden.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Når de fleste kender Morten Grunwald fra de mange Olsenbande-film, så byder Café Figo også bogcafeens gæster på Olsenbande-menu: Tre tarteletter og en håndbajer.

Der kan købes billetter på Café Figo for 259 kroner stykket.

Hvis du vil vinde dine billetter i stedet for at købe dem, så skal du skrive i en mail, hvad det er, Morten Grunwald hedder i Olsenbanden-filmene. Du skal også skrive dit navn og telefonnummer.

I emnefeltet skriver du Bogcafé – og mailen skal sendes til chef@sonderborgnyt.dk senest tirsdag den 30. september klokken 23.55

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinderen bliver nævnt på SønderborgNyt onsdag morgen og bliver kontaktet af Allan Breckling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...