Vind billetter til Anne Linnet-koncerten i Alsion

5. oktober 2018 Kultur

SønderborgNYT sættere to billetter på højkant i en konkurrence, hvor du på SønderborgNYTs Facebook skal skrive, hvem, du vil invitere med og også hvorfor det lige er ham eller hende, der er den udvalgte, hvis du skulle blive den heldige vinder.

Vinderen offentliggøres tirsdag aften.

Anne Linnet skriver lige nu på nyt soloalbum og er på den private front for nylig blevet forlovet med kæresten Kathrine Kjær.

Man skulle tro, at det var nok nyt for kvinden, der har bedrevet alverden, og som rundede 65 år 30. juli i år, men Anne Linnet har jo altid været kendt for sin eviggyldige udvikling og disse mange tiltag i 2018 kan blot slå fast, at det har hun bestemt i sinde at blive ved med, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stadig i top 5 efter 30 år

Anne Linnet udgav i 1988 – for hele 30 år siden – siden det legendariske album “Jeg Er Jo Lige Her“. Et værk spækket med hits der sidenhen blev klassikere. Sangen “Forårsdag” er en af dem.

“Jeg Er Jo Lige Her “ ligger stadig i top 5 af de bedst sælgende albums i Danmark.

Mange danskere er igennem årene blevet berørt af disse sange, og albummet har rejst gennem generationer og bibeholdt sin konstante aktualitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

For mange bliver disse koncerter en nostalgisk rejse og for andre et første møde med de rørende sange. Det er et bevidst valg fra Anne Linnets side, at hun vil besøge både storbyer samt mindre afkroge af landet. Herunder altså Koncertsalen Alsion i Sønderborg 27. oktober 2018 klokken 20.

Billetterne er sat til salg HER på billetlugen.dk 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Nybyggerne klar til start i Sønderborg – følg med direkte klokken 12

10. maj 2021 Samfund

I efteråret blev det afsløret, at Sønderborg bliver vært for det populære TV2-program ’Nybyggerne’ og mandag holdes der pressemøde i Linde Haven i Sønderborg, som du kan følge direkte på SønderborgNYT TV, fra klokken 12:00. Optagelserne til programmet, hvor fire par skal kæmpe om at indrette det bedste hus, er så småt ved at gå […]

Læs mere...