Vind billetter til irsk J-dag på Frk. Jensen

3. november 2014 Kultur

1488186_10152731265299919_8611074019745697912_nFredag er det store J-Dag over hele landet. Således også i Skelde, hvor aktivitets og kulturhuset Frk Jensen inviterer til en lidt anderledes J-Dag. Langt de fleste steder danser Tuborgnisserne og julemusikken klinger ud af højtalerne. Men på Frk Jensener der irsk folkemusik med gruppen Downtown Dynt. Far og søn duoen med John O’Driscoll og Brian O’Driscoll.

Artiklen fortsætter under annoncen

IMG_3615

Downtown Dynt er kendt for at levere en god stemning med deres irske folkemusik. Gruppen består af far (John O’Driscoll) og sønnike (Brian O’Driscoll).

Aftenen starter kl 19, hvor der serveres hjemmelavet Irsk Stuvning  med hjemmebagt rugbrød og der serveres en lille snack under koncerten. Drikkevarerne er denne aften selvfølgelig både julebryg og irske øl samt det sædvanlige udvalg af drikkevarer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Downtown Dynt slutter den officelle del af aftenen fortsættes der med en omgang hyggelig fredagsjam. Når det er jam på Frk Jensen, plejer der at komme musikere fra Sønderborg og omegn. Ja selv så langt væk fra som Tønder og Silkeborg kommer der ind imellem musikere for at deltage i fredagshyggen i Skelde.

cropped-hjemmesidebannerdk

Kultur og Aktivitetshuset Frk Jensen er at finde på adressen Midtballe 1 i Skelde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frk Jensen ligger på det naturskønne Broage lan, i midten af Skelde by.

Blot 15 minutters kørsel fra Sønderborg Centrum.

Bygningen er fra 1888 og byder bla. på en sal, hvor der er plads til 120 personer. Hertil kommer to mindre og meget hyggelige krostuer med plads til ca. 45.

Aktivitet og kulturhuset har åbent ved arrangementer. Stedet bruges af foreninger, firmaer og private til fester, kurser og møder. Desuden er der forskellige kulturelle tiltag som teaterforestillinger, musikkoncerter, fællessang og foredrag m.m.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen for den hyggelige irske J-aften med spisen og koncert, er 225 kr. Tilmelding til spisning kan gøres ved at kontakte Thomas O’Driscoll – Tlf. 60 61 91 75 eller Brian O’Driscoll -Tlf. 25 33 94 97.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNyt tilbyder i samarbejde med Frk Jensen en konkurrence om to billetter til arrangementet med spisning inkl. 2 øl/1 fl. vin samt en cd med Downtown Dynt.

For at deltage i konkurrence skal du kigge forbi vores FACEBOOK side og besvare et geografi-spørgsmål.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2023 Samfund, Sønderborg

To vellykkede bygningsrenoveringer hædret på Arkitekturens Dag

3. oktober 2023 Samfund

I år fejrer Sønderborg Kommune desværre ikke Arkitekturens Dag, den er blevet aflyst på grund af økonomiske stramninger. Det synes foreningen By og Miljø i Sønderborg Kommune er trist og medlemmerne har derfor valgt at markere Arkitekturens Dag, der var i går, mandag, og uddele to anerkendelser – et smukt diplom – til en vellykket […]

Læs mere...