Vind et smykke fra Nicole Piper til en veninde

2. december 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Nicole Piper har for tid tilbage boet på Bali, hvor hun begyndte at designe sine egne smykker og hun fik også åbnet en butik på Bali. Herhjemme

IMG_5523har danske kvinder købt hendes varer i netbutikken, men nu er det muligt at komme ind i hendes butik i Sønderborg og både se og mærke hendes smykker.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er så heldig, at jeg har åbnet en butik her ved siden af skøjtebanen, så mødrene kan kigge indenfor, mens børnene skøjter”, siger Nicole Piper til SønderborgNyt. Hun forklarer, at det er sådan med kvinder, at de ikke bare køber et smykke, fordi de synes, det er på tide med noget nyt.

“Der er som regel en historie bag et smykke. Det kan være, at en kvinde vil fejre, at hun har tabt sig, er kommet gennem en sygdomsperiode eller måske har fået et godt job”, siger Nicole Piper. Hun har det selv sådan, at der er en historie bag alle hendes smykker. Både de private og dem, som hun sidder og designer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg ser et smykke som meget mere end pynt. Der er nærmest en filosofi, der hører med og det er den, jeg gerne vil slå et slag for”, siger den unge forretningskvinde. Når en kunde køber et smykke, så får hun en lille vejledning i meditation med i købet, så tankerne og stemningen, der ligger til grund for netop dét smykke, bliver husket og kan genkaldes.

Nicole Piper byder indenfor i hjertevame lokaler, der ligger ved siden af skjøtebanen.

Nicole Piper byder indenfor i hjertevame lokaler, der ligger ved siden af skjøtebanen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Smykket kan også huske på, vi skal følge en bestemt vej, som vi har valgt. Vi kvinder er jo stærke og vi kan en hel masse, hvis vi holder os selv fast på at gøre noget”, siger Nicole Piper. Når man kigger på sit smykke, så sættes tankerne i gang og så husker man at gøre det, man har sat sig for.

“Og kvinder må gerne synes, de er stærke, dygtige og skønne”, siger designeren.

Nicole Pipers butik i Havbogade ved siden af skøjtebanen har reception fredag fra klokken 16. Men ligesom skøjtebanen allerede kan bruges, så kan du også kigge indenfor hos Nicole Piper og opleve både smykker og stemning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkurrencen

Her er smykket, som du kan vinde til en veninde.

Her er smykket, som du kan vinde til en veninde.

Når en kvinde giver et smykke til en anden kvinde, så er der altid en god forklaring bag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skal det være dig, der kan tage en veninde med ind hos Nicole Piper og hente et smykke fredag efter 18, så skal du ind på Nicole Pipers Facebook og skrive navnet på veninden og forklare, hvorfor det lige er hende, der skal have det.

Når du alligevel er inde på siden, så kan du jo like den, så du kan følge med i, hvem Nicole Piper vælger som vinder fredag klokken 12.

Nicole Pipers Facebook finder du HER

billede

 

 

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...