Vind et smykke fra Nicole Piper til en veninde

2. december 2014 Erhverv

Nicole Piper har for tid tilbage boet på Bali, hvor hun begyndte at designe sine egne smykker og hun fik også åbnet en butik på Bali. Herhjemme

IMG_5523har danske kvinder købt hendes varer i netbutikken, men nu er det muligt at komme ind i hendes butik i Sønderborg og både se og mærke hendes smykker.

“Jeg er så heldig, at jeg har åbnet en butik her ved siden af skøjtebanen, så mødrene kan kigge indenfor, mens børnene skøjter”, siger Nicole Piper til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun forklarer, at det er sådan med kvinder, at de ikke bare køber et smykke, fordi de synes, det er på tide med noget nyt.

“Der er som regel en historie bag et smykke. Det kan være, at en kvinde vil fejre, at hun har tabt sig, er kommet gennem en sygdomsperiode eller måske har fået et godt job”, siger Nicole Piper.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun har det selv sådan, at der er en historie bag alle hendes smykker. Både de private og dem, som hun sidder og designer.

“Jeg ser et smykke som meget mere end pynt. Der er nærmest en filosofi, der hører med og det er den, jeg gerne vil slå et slag for”, siger den unge forretningskvinde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når en kunde køber et smykke, så får hun en lille vejledning i meditation med i købet, så tankerne og stemningen, der ligger til grund for netop dét smykke, bliver husket og kan genkaldes.

Nicole Piper byder indenfor i hjertevame lokaler, der ligger ved siden af skjøtebanen.

Nicole Piper byder indenfor i hjertevame lokaler, der ligger ved siden af skjøtebanen.

“Smykket kan også huske på, vi skal følge en bestemt vej, som vi har valgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi kvinder er jo stærke og vi kan en hel masse, hvis vi holder os selv fast på at gøre noget”, siger Nicole Piper. Når man kigger på sit smykke, så sættes tankerne i gang og så husker man at gøre det, man har sat sig for.

“Og kvinder må gerne synes, de er stærke, dygtige og skønne”, siger designeren.

Nicole Pipers butik i Havbogade ved siden af skøjtebanen har reception fredag fra klokken 16.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men ligesom skøjtebanen allerede kan bruges, så kan du også kigge indenfor hos Nicole Piper og opleve både smykker og stemning.

Konkurrencen

Her er smykket, som du kan vinde til en veninde.

Her er smykket, som du kan vinde til en veninde.

Når en kvinde giver et smykke til en anden kvinde, så er der altid en god forklaring bag.

Skal det være dig, der kan tage en veninde med ind hos Nicole Piper og hente et smykke fredag efter 18, så skal du ind på Nicole Pipers Facebook og skrive navnet på veninden og forklare, hvorfor det lige er hende, der skal have det.

Når du alligevel er inde på siden, så kan du jo like den, så du kan følge med i, hvem Nicole Piper vælger som vinder fredag klokken 12.

Nicole Pipers Facebook finder du HER

billede

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Samfund, Sønderborg

Ingen områder i Sønderborg er tæt på automatisk nedlukning – se tallet for dit område her

16. april 2021 COVID-19

Nye beregninger fra Statens Serum Institut viser, hvad den såkaldte testjusterede incidens er for hver af landets sogne. Et sogn kan blive lukket automatisk ned, hvis det testjusterede incidenstal er på flere end 400 nye smittede per 100.000 indbyggere, at antal af smittede er på mindst 20 personer og at positivprocenten er mindst to procent. […]

Læs mere...