Vind Michael Vogensens nye live-cd

14. april 2014 Kultur

Den seneste tid har lokale Michael Vogensen brugt på at få sin splinternye live-cd gjort helt klar, så han har den med, når der er Release-Party på Penny Lane torsdag aften en time før midnat.

Michael Vogensen som vi kender ham - i direkte kontakt med publikum i gaden.

Michael Vogensen som vi kender ham – i direkte kontakt med publikum i gaden.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Mine egne sange, Hjertet med og One Night er med på pladen. Derudover er der en række covernumre. Selvfølgelig også Rasmus Seebachs Olivia, som jeg har sunget og lagt på YouTube, siger Michael Vogensen til Sønderborg Nyt. Her er den hørt flere end 104.800 gange.

Michaelsen Vogensens live-cd er indspillet på Rønhaveplads, hvor der har været en række koncerter den seneste sommer.

– Jeg kan rigtigt godt lide den stemning, der er på Rønhaveplads og den ville jeg have med på min cd. Når jeg spiller live, så klapper, pifter eller snakker folk jo, når et passer dem – og det giver en hyggelig stemning, siger Michael Vogensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De sidste to numre, Halleluja og This is my Life er dog studie-optagelser.

CD’en sælges af Michael Vogensen, når du blandt andet møder ham torsdag i Penny Lane samt ved sommerens Liv(e) i Gaden og så kommer den også på hylderne blandt andre lækkerier i Oles Chokolade.

Nu kan du til hver en tid høre Michael Vogensen Live.

Nu kan du til hver en tid høre Michael Vogensen Live.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkurrencen

Hvis du vil have en chance for at vinde Michael Vogensens nye cd, så skal du sende en mail til 6400nyt@gmail.com – i emnefeltet skriver du Michael Vogensen og nedenunder skal du skrive dit telefonnummer og fortælle, hvor og hvornår Michael Vogensens live-cd slippes fri.

Konkurrencen slutter tirsdag klokken 12 – og den udtrukne vinder får besked på telefon.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...