Vinderen af billetter til Anne Linnet-koncerten er…

9. oktober 2018 Kultur

SønderborgNYT satte forleden to billetter på højkant i en konkurrence, hvor du på SønderborgNYTs Facebook kunne skrive, hvem du vil invitere med og også hvorfor det lige er ham eller hende, der er den udvalgte, hvis du skulle blive den heldige vinder.

Og den heldige vinder er Lis Grau Andersen, der skal have en veninde med i Alsion den 27. oktober og høre Anne Linnet, der lige nu skriver på et nyt soloalbum.

Stadig i top 5 efter 30 år

Anne Linnet udgav i 1988 – for hele 30 år siden – det legendariske album “Jeg Er Jo Lige Her“. Et værk spækket med hits der sidenhen blev klassikere. Sangen “Forårsdag” er en af dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg Er Jo Lige Her “ ligger stadig i top 5 af de bedst sælgende albums i Danmark.

Mange danskere er igennem årene blevet berørt af disse sange, og albummet har rejst gennem generationer og bibeholdt sin konstante aktualitet.

For mange bliver koncerten i Alsion en nostalgisk rejse og for andre et første møde med de rørende sange. Det er et bevidst valg fra Anne Linnets side, at hun vil besøge både storbyer samt mindre afkroge af landet. Herunder altså Koncertsalen Alsion i Sønderborg 27. oktober 2018 klokken 20.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne er sat til salg HER på billetlugen.dk 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...