Vinderen af billetter til Anne Linnet-koncerten er…

9. oktober 2018 Kultur

SønderborgNYT satte forleden to billetter på højkant i en konkurrence, hvor du på SønderborgNYTs Facebook kunne skrive, hvem du vil invitere med og også hvorfor det lige er ham eller hende, der er den udvalgte, hvis du skulle blive den heldige vinder.

Og den heldige vinder er Lis Grau Andersen, der skal have en veninde med i Alsion den 27. oktober og høre Anne Linnet, der lige nu skriver på et nyt soloalbum.

Stadig i top 5 efter 30 år

Anne Linnet udgav i 1988 – for hele 30 år siden – det legendariske album “Jeg Er Jo Lige Her“. Et værk spækket med hits der sidenhen blev klassikere. Sangen “Forårsdag” er en af dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg Er Jo Lige Her “ ligger stadig i top 5 af de bedst sælgende albums i Danmark.

Mange danskere er igennem årene blevet berørt af disse sange, og albummet har rejst gennem generationer og bibeholdt sin konstante aktualitet.

For mange bliver koncerten i Alsion en nostalgisk rejse og for andre et første møde med de rørende sange. Det er et bevidst valg fra Anne Linnets side, at hun vil besøge både storbyer samt mindre afkroge af landet. Herunder altså Koncertsalen Alsion i Sønderborg 27. oktober 2018 klokken 20.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne er sat til salg HER på billetlugen.dk 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...