Vinderen af weekendtur til København med Alsie Express blev…..

1. juni 2015 Erhverv

Vinderen af en weekendtur til København med Alsie Express, hotelovernatninger på Radisson Blue, bil fra Europcar og Tivoli billetter blev Susanne fra Sønderborg.

SønderborgNYT ringede Susanne op og fortalte hende den gode nyhed og der var en overrasket og meget glad Susanne som SønderborgNYT fik i røret:

– Nej, det er da fantastisk. Jeg er super glad og glæder mig vildt til en tur med Alsie Express til København med hotel, bil og Tivoli billetter, ” fortæller Susanne til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

FullSizeRenderSusanne er netop kommet hjem fra et mini-cruise til Oslo og er allerede gået i gang med at finde weekenden, hvor Susanne, sammen med sin mand, skal på forkælelsestur til København:

– Vi glæder os rigtig meget og vi har allerede talt om, at vi skal på kanal rundfart, se Den Blå Planet og ja, så skal vi selvfølgelig i Tivoli, ” fortæller Susanne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere end 500 deltog i konkurrencen om et weekendophold til København for to personer med fly tur/retur fra Sønderborg/København med Alsie Express, lejebil fra Europcar, to overnatninger på et Radisson Blue hotel i København samt to all-inclusive billetter til Tivoli.

SønderborgNYT og Alsie Express takker alle deltager i konkurrencen og ønsker Susanne et stort tillykke og en god tur til København.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...