Vinderne af billetter til Patrick Dorgan-koncerten

6. december 2018 Kultur

De to heldige vindere af hver to billetter til Patrick Dorgan-koncerten i Sønderborghus den 1. februar i det nye år er Ulla Wasmer og Mie Snitker Mathiesen.

Patrick Dorgan er topaktuel med sangen Can’t Let it go – og i kommentarfeltet på SønderborgNYTs Facebookside skal du skrive, hvem det er, han synger sangen sammen med.

Patrick Dorgan slog for alvor igennem på den danske musikscene, da han med sange som ’On The Way Down’ og ’Marilyn’, blev årets absolutte radiohit i 2015 og brød lydmuren med sit forrygende sangtalent, der fik det danske anmelderkorps til at sende stjerner efter debutalbummet ’Painkillers’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dorgan’s musik og powerfulde stemme har allerede taget hamlandet rundt på spillesteder, festivaler samt Grøn Koncert, og 2018 bød selvfølgelig også på flere koncerter, skriver Sønderborghus.

Køb din billet HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Kommune-økonomi: Meget afgørende at ‘Corona-lånet’ til byggeriet af logistikcentret kommer i hus

17. august 2022 Politik

I forbindelse med Corona-krisen fik Sønderborg og andre kommuner mulighed for at optage billige lån og sætte gang i en række bygge- og renoveringsprojekter – til gavn for kommuner og lokale håndværkere. Et af de lokale byggeprojekter er det kommende Logistik- og Servicecenter, hvor der holdes rejsegilde på fredag – og byggeriet kommer til at […]

Læs mere...