Vinterferien: JazzCamp for piger

21. januar 2018 Kultur

Sønderborg Musikskole er vært ved JazzCamp for Piger for tredje år i træk.

JazzCamp for Piger er fire dages spændende musikundervisning for piger i alderen 10-15 år. Campen finder sted i uge 7 og er et perfekt tilbud til piger, hvis forældrene skal arbejde i vinterferien.

Pigerne får undervisning i at spille sammen som et band, være kreative i musikken – og have det sjovt med at spille musik. I løbet af ugen bliver pigerne inspireret til at spille ud fra nogle nye metoder og på nogle instrumenter, de måske aldrig havde forestillet sig at spille, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke et krav, at man kan spille et instrument. Fredag den 16. februar slutter vi af med en lille koncert for familie og venner. JazzCamp for Piger foregår på Musikskolen. Der er stadig enkelte ledige pladser, så skynd dig at tilmelde dig online HER på jcfp.dk.

JazzCamp for Piger arrangeres af JazzDanmark og Copenhagen Jazz Festival i samarbejde med mere end 20 musikskoler fra hele landet. JazzCamp for Piger blev startet i 2014 på fem musikskoler, og i 2018 forventer man ca. 200 deltagere fordelt på 20 byer. Formålet er at skabe nye musikalske fællesskaber for piger i alderen 10-15 år, der spiller et instrument, samt at bidrage til at genoprette kønsbalancen i rytmisk musik

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...