Virus: Coop trækker frosne hindbær tilbage

22. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Coop trækker frosne hindbær tilbage fra Kvickly, SuperBrugsen, DagliBrugsen, Irma og Fakta, da der er blevet fundet norovirus i en pose bær af mærket Coop Hindbær, skriver Coop i en pressemeddelelse søndag eftermiddag.images

Det drejer sig om poser med 300 gram fra Serbien og producenten Master Frigo.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom virussen blev fundet i en pose Coop Hindbær, så trækkes Hindbær solgt i Fakta og Irma Hindbær pakket samme dato og sted også tilbage.

Den dårlige pose er pakket 29. juli og er mindst holdbar til 19.

Artiklen fortsætter under annoncen

januar 2016.

Hvis man har hindbær liggende i fryseren fra den dato og et af de mærker, bør man ifølge Coop smide dem ud eller levere dem tilbage til butikken, hvor de er købt.

Fødevarestyrelsen skriver i en meddelelse, at hvis man ikke varmebehandler bærrene før man spiser dem, så virussen bliver dræbt, så kan man blive syg med norovirus eller det, man populært kalder roskildesyge..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Samfund, Sønderborg

Ingen områder i Sønderborg er tæt på automatisk nedlukning – se tallet for dit område her

16. april 2021 COVID-19

Nye beregninger fra Statens Serum Institut viser, hvad den såkaldte testjusterede incidens er for hver af landets sogne. Et sogn kan blive lukket automatisk ned, hvis det testjusterede incidenstal er på flere end 400 nye smittede per 100.000 indbyggere, at antal af smittede er på mindst 20 personer og at positivprocenten er mindst to procent. […]

Læs mere...