Virus: Coop trækker frosne hindbær tilbage

22. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Coop trækker frosne hindbær tilbage fra Kvickly, SuperBrugsen, DagliBrugsen, Irma og Fakta, da der er blevet fundet norovirus i en pose bær af mærket Coop Hindbær, skriver Coop i en pressemeddelelse søndag eftermiddag.images

Det drejer sig om poser med 300 gram fra Serbien og producenten Master Frigo. Selvom virussen blev fundet i en pose Coop Hindbær, så trækkes Hindbær solgt i Fakta og Irma Hindbær pakket samme dato og sted også tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den dårlige pose er pakket 29. juli og er mindst holdbar til 19. januar 2016.

Hvis man har hindbær liggende i fryseren fra den dato og et af de mærker, bør man ifølge Coop smide dem ud eller levere dem tilbage til butikken, hvor de er købt.

Fødevarestyrelsen skriver i en meddelelse, at hvis man ikke varmebehandler bærrene før man spiser dem, så virussen bliver dræbt, så kan man blive syg med norovirus eller det, man populært kalder roskildesyge.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>