Visionsgruppen på Nordals beder om penge til næste etape

20. februar 2015 Erhverv

Visionsgruppen Nordals beder kommunen sende de bevilgede penge, som gør, at der kan arbejdes videre med visionen om Ferieresort Nordals.

På baggrund af den seneste rapport er der nu grundlag for at tage fat på en mere konkret masterplan-arbejde for Ferieresort Nordals’ indhold og udformning.nordborg

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med masterplanen er at få en samlet beskrivelse af, hvordan ferieresort-området kan se ud, hvordan ferieresortets indholdskomponenter; feriehuse, hotel, vandoplevelser, aktiviteter, rekreative områder, butikker m.v. skal dimensioneres og udlægges indenfor resort-området, samt at visualisere dette i en form, der gør de forskellige ferieresort-projektet konkrete for både borgere og investorer.

Udover masterplan skal der arbejdes videre med hvidbogen, der er færdig medio april, herunder trykning og forankring af handlingerne gennem et borgermøde og møde med aktørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...