Visionsgruppen på Nordals beder om penge til næste etape

20. februar 2015 Erhverv

Visionsgruppen Nordals beder kommunen sende de bevilgede penge, som gør, at der kan arbejdes videre med visionen om Ferieresort Nordals.

På baggrund af den seneste rapport er der nu grundlag for at tage fat på en mere konkret masterplan-arbejde for Ferieresort Nordals’ indhold og udformning.nordborg

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med masterplanen er at få en samlet beskrivelse af, hvordan ferieresort-området kan se ud, hvordan ferieresortets indholdskomponenter; feriehuse, hotel, vandoplevelser, aktiviteter, rekreative områder, butikker m.v. skal dimensioneres og udlægges indenfor resort-området, samt at visualisere dette i en form, der gør de forskellige ferieresort-projektet konkrete for både borgere og investorer.

Udover masterplan skal der arbejdes videre med hvidbogen, der er færdig medio april, herunder trykning og forankring af handlingerne gennem et borgermøde og møde med aktørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...