Vokalisterne og Danebod-koret på vej i sommerhi

10. maj 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Siden efteråret har sangerne i de mange kor øvet og øvet – og frugten af vinterens arbejde i Vokalisterne og Danebod-koret blev fremført på

Vokalisterne.

Vokalisterne.

Musikskolen i Sønderborg lørdag eftermiddag foran små 50 gæster. I weekenden bobler det med musik på hele Als og nærmeste omegn, så tallet 50 er ret flot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Korene trådte frem på skift – og det bemærkelsesværdige – ud over at de sang virkeligt godt – var den energi, der sivede fra korene og op mellem stolerækkerne. Det er den slags, der kan ske, når der står en stor flok mennesker og synger det bedste de kan og endda med gejst og overskud.

Med masser af øveaftener, noder. tekster og dirigent, så blev sangene sunget, så de nåede ud på stolerækkerne.

Med masser af øveaftener, noder. tekster og dirigent, så blev sangene sunget, så de nåede ud på stolerækkerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når kor når ud til publikum, som både Vokalisterne og Danebod-koret kan, så gør de tilskuerne til en del af et fællesskab og bedre kan det ikke blive.

Hver enkelt sanger gav sin stemme til en helhed, som ingen af dem kunne levere alene. Netop dét, at de er sammen, er essensen i et kor – og det giver livsglæde og energi under de mange øve-aftener gennem vinteren. Flere af dem taler om, at de tager trætte til kor og kommer både opstemte og høje hjem.

Vokalisterne blev dirigeret gennem deres sang-buket af Cristina Ana, mens Katrine Thygesen styrede Danebod-koret sikkert igennem deres mange vers.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billederne fra dagens arrangement

 

16. juni 2024 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture: Motorsavene er startet

16. juni 2024 Kultur

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer. “Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil […]

Læs mere...