Vokalisterne og Danebod-koret på vej i sommerhi

10. maj 2014 Kultur

Siden efteråret har sangerne i de mange kor øvet og øvet – og frugten af vinterens arbejde i Vokalisterne og Danebod-koret blev fremført på

Vokalisterne.

Vokalisterne.

Musikskolen i Sønderborg lørdag eftermiddag foran små 50 gæster. I weekenden bobler det med musik på hele Als og nærmeste omegn, så tallet 50 er ret flot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Korene trådte frem på skift – og det bemærkelsesværdige – ud over at de sang virkeligt godt – var den energi, der sivede fra korene og op mellem stolerækkerne. Det er den slags, der kan ske, når der står en stor flok mennesker og synger det bedste de kan og endda med gejst og overskud.

Med masser af øveaftener, noder. tekster og dirigent, så blev sangene sunget, så de nåede ud på stolerækkerne.

Med masser af øveaftener, noder. tekster og dirigent, så blev sangene sunget, så de nåede ud på stolerækkerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når kor når ud til publikum, som både Vokalisterne og Danebod-koret kan, så gør de tilskuerne til en del af et fællesskab og bedre kan det ikke blive.

Hver enkelt sanger gav sin stemme til en helhed, som ingen af dem kunne levere alene. Netop dét, at de er sammen, er essensen i et kor – og det giver livsglæde og energi under de mange øve-aftener gennem vinteren. Flere af dem taler om, at de tager trætte til kor og kommer både opstemte og høje hjem.

Vokalisterne blev dirigeret gennem deres sang-buket af Cristina Ana, mens Katrine Thygesen styrede Danebod-koret sikkert igennem deres mange vers.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billederne fra dagens arrangement

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 Politik, Sønderborg

Byrådet har ikke planer om at pille ved skatter og afgifter

17. september 2021 Politik

Når Økonomiudvalget samles på onsdag, så skal der tages stilling til, om politikerne vil følge forvaltningens anbefaling og lade skatteprocenten være uændret og også at fastholde den nuværende grundskyld og dækningsafgift i budgettet for det kommende år. For kort tid siden var der budgetseminar og der lå det ligesom i luften, at skatten hverken skulle […]

Læs mere...