Voldsom anholdelse – politiet måtte trække pistolerne

5. februar 2020 112

Politiet er stadig i gang med undersøgelser bag den bygning, der huser blandt andet Aldi og Netto i Center Øst.

Flere personer har kontaktet SønderborgNYT, og fortalt, at der er tale om et drab eller drabsforsøg, men det er hverken be- eller afkræftet af politiet.

SønderborgNYT har talt med et øjenvidne, der fortæller, at politiet har foretaget flere anholdelser to forskellige steder. Ifølge øjenvidnet havde politiet deres pistolerne fremme og at mindst tre personer er anholdt og et større område bag bygningen med Aldi og Netto i Center Øst er afspærret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet har ingen kommentarer på nuværende tidspunkt men oplyser til SønderborgNYT, at det har afspærret en del af området og det skyldes en såkaldt hændelse, som vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi ikke ønsker at uddybe.

OPDATERING:

Politiet oplyser, at de klokken 16.17 har anholdt en 52-årig mand på stedet og sigtet manden for drabet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. maj 2022 Kultur, Gråsten

Lørdag åbnes kunstudstillingen Kunst i Gråsten ’22 i Den Røde Lade

20. maj 2022 Kultur

Lørdag eftermiddag klokken 15 holder Flensborgs overborgmester Simone Lange åbningstale i Den Røde Lade ved Gråsten Landbrugsskole, hvor Flensborg Fjords Kunst- & Kulturforening har fernisering på udstillingen Kunst i Gråsten ’22. I eftermiddagstimerne spiller Angelika Arft og Birgitte Schöder jazz- og folkmusik. “Der er 39 udstillere, som har fået deres værker med og det er […]

Læs mere...