Volley Challenge udfordrer for børn og voksne

6. august 2015 Sønderborg

Som det første sted i Syddanmark kommer Volley Challenge til Sønderborg, når Borgen Shopping, Dansk Volleyball Forbund og den lokale volleyballklub SØVK inviterer til en aktiv, sjov og nytænkende udfordring.

Simon Bitsch lægger vejen forbi Sønderborg.

Simon Bitsch lægger vejen forbi Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Volley Challenge går i al sin enkelthed ud på, at børn og barnlige sjæle på et hav af forskellige træningsstationer kan teste deres evner som volleyballspiller og udfordre hinanden, når de skal hoppe, blokere og smashe, som de professionelle gør det.

”Borgen, Kvickly, Sport24 og Sportsmaster skaber tilsammen de perfekte rammer for Volley Challenge,” siger Thomas Bjørn-Lüthi, Event Manager Dansk Volleyball Forbund.

”Volley Challenge vil udfordre børn, unge og barnlige sjæle. Hvem kan hoppe eller smashe højst?”

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag den 21. august vil de besøgende blive ekstra udfordret, når volleyball-landsholdets 197 cm høje Simon Bitsch

Morten Overgaard kommer også et smut og motiverer børn og unge.

Morten Overgaard kommer også et smut og motiverer børn og unge.

Artiklen fortsætter under annoncen

sammen med en af Danmarks største beachvolleytalenter Morten Overgaard kommer til Sønderborg og udfordrer, motiverer og hjælper de besøgende i Volley Challenge.

Volley Challenge er i Borgen i hele ugen op til Kultur- og Idrætsnatten fredag den 21. august. Torsdag-lørdag er udstillingen bemandet af lokale volleyballspillere fra SØVK, som vil dyste, heppe og guide besøgende rundt i Volley Challenge.

Diplomer til alle

Alle som lægger vejen forbi Sport24, Sportsmaster og Kvickly kan få et Volley Challenge diplom, hvor resultaterne fra udfordringerne kan skrives ned. Det gør det let at udfordre vennerne, familien og sig selv – og sammenligne resultaterne efterfølgende. Hvem er bedst til at hoppe, løbe eller bevæge sig rundt i udfordringerne?

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Volley Challenge er en del af Kidsvolleyuntitled

Volley Challenge er designet af den lokale iværksættervirksomhed FBL Management. Designet er inspireret af Dansk Volleyball Forbunds store succes Kidsvolley, som i 2014 blev spillet af mere end 38.000 elever i de danske skoler, samt med Universes principper for leg og læring. Kombinationen opfordrer besøgende til leg og nysgerrighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spil Kidsvolley i SØVK   

I Sønderborg kan du træne kidsvolley i Sønderborg Volleyball Klub. Du kan finde mere information på www.sovk.dk eller møde klubben til Kultur- og Idrætsnatten ved Sønderborg Slot.

Se en smagsprøve på Volley Challenge her:
http://youtu.be/W__kvEEWteU

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...