Volley-talenterne budt velkommen i Sønderborg

6. maj 2016 Kultur

Nu er der samlet en lang række af Danmarks bedste Volleyball-talenter i Humlehøjhallen i Sønderborg, hvor der i weekenden er DM for U18 hold. Fredag aften blev brugt på indkvartering, velkomst og hygge på banerne.

dk/wp-content/uploads/2016/05/IMG_4537-288×300.jpg” alt=”Borgmester Erik Lauritzen byder volley-talenterne velkommen.” width=”288″ height=”300″ /> Borgmester Erik Lauritzen byder volley-talenterne velkommen.

“For at sige det, som det er, så er i altså også prøveklude til det store EM-stævne, vi skal have til Sønderborg”, siger arrangør Thomas Bjørn Lüthi efter indmarchen, hvor spillerne blev guidet af fire mand fra Sønderborg Pipes and Drums.

De unge mennesker virkede noget fascinerede af at have sækkepibemusik ved indmarchen.

“Det er omkring 20 år siden vi sidst havde et Volley-Danmarksmesterskab i Sønderborg og det er dejligt, det sker igen og især at det er jer unge, der er her”, siger borgmester Erik Lauritzen i sin velkomsttale.

“Jeg ved, der er mange talenter iblandt jer og det passer så fint her i Sønderborg, hvor vi på mange ledder arbejder på at udvikle talenter. Blandt andet gør Sønderborg Volleyball-klub et stort arbejde”, siger borgmesteren.

Til august er der endnu et volleystævne i og dér skal spillet foregå på græs.

“Og midt i september skal det danske landshold spille kvalifikationskamp og forhåbentlig komme med til EM”, siger Erik Lauritzen. Herefter opfordrede han spillerne til, at de skal prøve at finde tid til at kigge sig om i Sønderborg.

“Og jeg ved egentlig godt, at i skal være virkeligt fokuserede op til jeres kampe”, siger han.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk