Wohlenberg klar med 2000 flasker 1864-vin

Arkivfoto
Arkivfoto
31. oktober 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Vinen, der i anledningen af markeringen af 150 året for Slaget ved Dybbøl blev til 1864-vinen, er blevet en stor succes. De første

6.000 flasker er revet væk, og derfor henter Ringriderfesten i Sønderborg og Wohlenberg Vinhandel nu 2.000 ekstra flasker god rødvin til landet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vinen i de 2.000 nye flasker kommer fortsat fra vinhuset Domaine Le Clos de Lumieres, men er blot en anden årgang. Vinen er mindst ligeså velsmagende, som den der var på de første 6.000 flasker”, fastslår Jan Rasmussen fra Ringriderkomiteen.

At det er korrekt, får publikum lejlighed til at overbevise sig selv om torsdag den 6. november, hvor vinmager Gerald Serrano fra Domaine Le Clos de Lumiers gæster Wohlenberg Vinhandel.

Her er alle velkomne til at smage, dufte og få en snak om vin i tidsrummet fra kl. 14 til 17.30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorfra vinen i Sønderborg Vinen 2015 kommer, er frem til den 29. november en dyb hemmelighed. Afsløringen finder traditionen tro sted ved et arrangement på rådhuset, hvor også Ringriderfestens Herolder, borgmesteren og Sønderborg Garden er til stede.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...