Wohlenberg klar med 2000 flasker 1864-vin

31. oktober 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Vinen, der i anledningen af markeringen af 150 året for Slaget ved Dybbøl blev til 1864-vinen, er blevet en stor succes. De første

Nu er der 2000 flasker mere klar i Wohlenberg. Foto: Ole Kæhler

Nu er der 2000 flasker mere klar i Wohlenberg. Foto: Ole Kæhler

6.000 flasker er revet væk, og derfor henter Ringriderfesten i Sønderborg og Wohlenberg Vinhandel nu 2.000 ekstra flasker god rødvin til landet.

“Vinen i de 2.000 nye flasker kommer fortsat fra vinhuset Domaine Le Clos de Lumieres, men er blot en anden årgang. Vinen er mindst ligeså velsmagende, som den der var på de første 6.000 flasker”, fastslår Jan Rasmussen fra Ringriderkomiteen.

At det er korrekt, får publikum lejlighed til at overbevise sig selv om torsdag den 6. november, hvor vinmager Gerald Serrano fra Domaine Le Clos de Lumiers gæster Wohlenberg Vinhandel.

Her er alle velkomne til at smage, dufte og få en snak om vin i tidsrummet fra kl. 14 til 17.30.

Hvorfra vinen i Sønderborg Vinen 2015 kommer, er frem til den 29. november en dyb hemmelighed. Afsløringen finder traditionen tro sted ved et arrangement på rådhuset, hvor også Ringriderfestens Herolder, borgmesteren og Sønderborg Garden er til stede.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...