Wood Sculpture overrakte træskulpturerne til modtagerne

25. juni 2016 Kultur

Lørdag middag blev træskulpturerne fra Wood Sculpture givet videre til modtagerne, der er steder rundt omkring i Sønderborg kommune, hvor de i fremtiden måske får forbipasserende til at stoppe et øjeblik og undres.

“Jeg synes, det er fantastisk, der kommer kunstnere fra forskellige steder i verden og især at man de steder, som kunstnerne kommer fra, kender til Sønderborg”, siger Kulturudvalgsformand Charlotte Riis Engelbrecht.

Inden selve overdragelsen fik hver enkelt kunstner og hver enkelt skulptur et par ord med på vejen. Og kunstnerne kommer aldrig til at glemme deres dage i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dels får de masser af billeder, de fik et diplom og et lille dansk flag.

Hertil kommer mindet om det at bo hos en dansk familie, at have mødt og talt med rigtigt mange danskere – Wood Sculpture er kultur i bred forstand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...