Wood Sculpture overrakte træskulpturerne til modtagerne

25. juni 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Lørdag middag blev træskulpturerne fra Wood Sculpture givet videre til modtagerne, der er steder rundt omkring i Sønderborg kommune, hvor de i fremtiden måske får forbipasserende til at stoppe et øjeblik og undres.IMG_9732

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes, det er fantastisk, der kommer kunstnere fra forskellige steder i verden og især at man de steder, som kunstnerne kommer fra, kender til Sønderborg”, siger Kulturudvalgsformand Charlotte Riis Engelbrecht.

Inden selve overdragelsen fik hver enkelt kunstner og hver enkelt skulptur et par ord med på vejen. Og kunstnerne kommer aldrig til at glemme deres dage i Sønderborg.

Dels får de masser af billeder, de fik et diplom og et lille dansk flag.

Hertil kommer mindet om det at bo hos en dansk familie, at have mødt og talt med rigtigt mange danskere – Wood Sculpture er kultur i bred forstand.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...