WoodSculpture: Børn gør redekasser til kunstværker

20. juni 2018 Kultur

På Slotskajen er der plads til at børn mellem 4 og 6 år kan komme og få en idé om, hvad en skulptur egentlig er for noget.

“Og når de kommer hertil med deres daginstitution, så bliver de vist rundt blandt de skulpturer, som de professionellse laver og hører lidt om hver enkelt af dem”, siger Oliver Jon fra House of Creativity, som er samarbejdspartner med WoodSculpture.

Efter rundvisningen skal børnene dekorere hver en malet fuglekasse, så den får deres eget kunstneriske udtryk. Redekasserne kommer senere til at danne tre skulpturer, som bliver sat op i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når børnene har været en tur nede hos os, så går de herfra med en idé om, hvad kunst er”, siger Oliver Jon til SønderborgNYT. Og i projektet tages der afsæt i Unescos verdensmål, så der kommer endnu en dimension på.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...