WoodSculpture: Børn gør redekasser til kunstværker

20. juni 2018 Kultur

På Slotskajen er der plads til at børn mellem 4 og 6 år kan komme og få en idé om, hvad en skulptur egentlig er for noget.

“Og når de kommer hertil med deres daginstitution, så bliver de vist rundt blandt de skulpturer, som de professionellse laver og hører lidt om hver enkelt af dem”, siger Oliver Jon fra House of Creativity, som er samarbejdspartner med WoodSculpture.

Efter rundvisningen skal børnene dekorere hver en malet fuglekasse, så den får deres eget kunstneriske udtryk. Redekasserne kommer senere til at danne tre skulpturer, som bliver sat op i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når børnene har været en tur nede hos os, så går de herfra med en idé om, hvad kunst er”, siger Oliver Jon til SønderborgNYT. Og i projektet tages der afsæt i Unescos verdensmål, så der kommer endnu en dimension på.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...