WoodSculpture: Nu er der liv under teltdugene

17. juni 2018 Kultur

Efter den officielle åbning af WoodSculpture kom der liv i både motorsavene og i teltene, hvor børn selv kan lave deres egen kunst – eller måske et spil.

Der er også et telt, hvor der kan købes kaffe og kage – og det er – traditionen tro – SOS Børnebyerne, der passer det.

En enkelt kunstner, danske Finn Rúne, har lidt svært ved at komme i gang. Først lørdag blev han ringet op og fik at vide, at han skulle til Sønderborg søndag.

“For ca. 5 timer siden troede jeg, at jeg skulle bage klejner til julen i morgen. Men så ringede telefonen, de hungrer efter mine egern i Sønderborg, så jeg fiser afsted til Sønderborg, hilser på borgmesteren og skær alt andet end egern. Hvad jeg vil lave, ved jeg ikke. Det finder jeg ud af og lige nu leder jeg efter rene sokker og mit slips”, skrev Finn Rúne lørdag på sin Facebook.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...