Woodsculpture søger værtsfamilier til skulptørerne

25. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

WoodSculpture henter også i juni 2017 skulptører fra alle verdenshjørner til kajen foran Sønderborg Slot. Netop i disse uger strømmer ansøgninger ind fra hele verden. Det er fra kunstnere, der håber på en af de ti pladser i træskulpturugen.

Det er blevet en tradition, at kunstnerne bor privat rundt om i Sønderborg Kommune. Derfor søger WoodSculpture allerede nu værtsfamilier, der har lyst til at have en kunstner boende, mens ugen står på. Kunstneren skal bo og spise med i familien, som også skal kunne hente og bringe deres gæst til havnen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Siden vi startede med at bruge værtsfamilier i 2013, har det vist sig at være en enorm succes. Disse kulturmøder har i flere tilfælde udviklet sig til venskaber, hvor værterne fra Sønderborg også har besøgt kunstnerne i deres hjemland”, siger projektleder Tanja Zeba fra Sønderborg Kommune.

WoodSculptures arrangører, Uwe Wolff’s Fond og Sønderborg Kommune oplyser i en presemeddelelse, at værtsrollen er frivillig og uden honorar. Til gengæld lover de, at værterne får en kulturoplevelse ud over det sædvanlige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Interesserede kan høre mere om rollen som værtfamilie eller melde sig som værtsfamilie til Tanja Zeba, tzeb@sonderborg.dk eller på telefon 29 70 55 28.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk