X-Bunker: Tine Bay Lührssens separatudstilling “Listen to your Eyes”

11. juni 2015 Kultur

På søndag kl. 15 er der fernisering på den dansk-tyske installationskunstner Tine Bay Lührsens udstilling i X-Bunker.

I Tine Bay Lührssens separatudstilling “Listen to your Eyes er beskueren nomade i et terræn, hvor synet udfordres på forskellig vis. I skulpturer, tegninger og installationer arbejder hun med visuelle barrierer, synets muligheder og gradueringer. Synet bliver behandlet som redskab til selv at tænke og sanse videre.work_db613ddc-f75c-4b10-8e6f-cd397ecfe9c2_xxl

Artiklen fortsætter under annoncen

I installationerne sammensætter Tine Bay Lührssen genkendelige hverdagselementer, fragmenter fra arkitektur og natur til konkrete, hyperreelle tableauer. Forskellige materialer og motiver støder sammen og danner et fiksérbillede for øjet, hvor overflader og forskellige rummelige dimensioner er som en montering i rummet.

Tine Bay Lührssens værker er tanker i modelkarakter. De er et udkast til et tilgængeligt rum, hvori menneskelige handlinger kan finde sted. I sin form kommunikerer værkerne direkte med beskueren; værkerne kan opleves som tanke- eller illusionsrum og i konfrontation med dem får beskueren en chance for at omformulere noget sandsynligvis genkendeligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den dansk-tyske kunstner har studeret på Hochschule für Bildende Künste i Hamburg og udstiller i Danmark, Tyskland og også andre lande.

Tine Bay Lührssen bor og arbejder i Düsseldorf.

Udstillingen “Listen to your Eyes” kan ses i X-Bunkeren på Biblioteket Sønderborg, Kongevej 19 i perioden den 15. juni til og med 21. ugust 2015.

Der er åbent fra kl. 10.00 – 17.00 alle ugens dage.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...