Yngre kvinde krænket på P-plads

16. december 2015 112

En yngre kvinde blev tirsdag sidst på eftermiddagen krænket på parkeringspladsen på Østergade i Sønderborg.Politi - Stationsskilt

Ved 17-tiden var hun ved at sætte sig i bilen, da en sort VW kørte meget langsomt forbi hende. Det var mørkt udenfor, men i bilen var kabinelyset tændt. Bag rattet sad en mand med sit erigerede lem fremme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden beskrives som omkring 35 år, kraftig af bygning og så havde han et sort fuldskæg. Kvinden nåede ikke at se registreringsnummeret på bilen.

“Der er ikke nogen lov, der siger, at man ikke må køre bil med erigeret lem – men man må i så fald ikke bevidst vise eksemplaret frem for nogen der kan føle sig krænket af det”, oplyser politiet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...