Yngre kvinde krænket på P-plads

16. december 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

En yngre kvinde blev tirsdag sidst på eftermiddagen krænket på parkeringspladsen på Østergade i Sønderborg.Politi - Stationsskilt

Ved 17-tiden var hun ved at sætte sig i bilen, da en sort VW kørte meget langsomt forbi hende. Det var mørkt udenfor, men i bilen var kabinelyset tændt. Bag rattet sad en mand med sit erigerede lem fremme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden beskrives som omkring 35 år, kraftig af bygning og så havde han et sort fuldskæg. Kvinden nåede ikke at se registreringsnummeret på bilen.

“Der er ikke nogen lov, der siger, at man ikke må køre bil med erigeret lem – men man må i så fald ikke bevidst vise eksemplaret frem for nogen der kan føle sig krænket af det”, oplyser politiet.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...