Yngre kvinde krænket på P-plads

16. december 2015 112

En yngre kvinde blev tirsdag sidst på eftermiddagen krænket på parkeringspladsen på Østergade i Sønderborg.Politi - Stationsskilt

Ved 17-tiden var hun ved at sætte sig i bilen, da en sort VW kørte meget langsomt forbi hende. Det var mørkt udenfor, men i bilen var kabinelyset tændt. Bag rattet sad en mand med sit erigerede lem fremme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden beskrives som omkring 35 år, kraftig af bygning og så havde han et sort fuldskæg. Kvinden nåede ikke at se registreringsnummeret på bilen.

“Der er ikke nogen lov, der siger, at man ikke må køre bil med erigeret lem – men man må i så fald ikke bevidst vise eksemplaret frem for nogen der kan føle sig krænket af det”, oplyser politiet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...