Y’s Men’s Club har afsløret årets julemærke

29. oktober 2019 Sønderborg

Tirsdag formiddag stod Birgit Christensen i fronten for Sønderborgs Y’s Men’s Club og det gjorde hun, fordi årets julemærke skulle præsenteres. Rammen for afsløringen var Hotel Alsik.

“Peter Mads Clausen havde sagt, han ville deltage, men som i kan se, så er han forhindret. I stedet er det Kari Stochholm fra Bitten & Mands Clausens Fond, der er her”, sagde Bitten Christensen og bad Kari Stochholm løfte det tørklæde, der gemte julemærkerne.

Kari Stochholm fortalte, at hun ville sige de ord, som Peter Mads Clausen havde tænkt sig at sige.

“Det har været et minderigt år og Hotel Alsik er en stor del af det. Hotellet har været ramme for et dronningebesøg og nu kommer det med i en tv-serie. Det har også huset et bryllup”, sagde Kari Stochholm på vegne af Peter Mads Clausen.

“Heldigvis bruger lokale mennesker også Alsik. Mange har deres daglige gang i spa’et og rigtigt mange tager turen op og nyder udsigten”.

“Jeg er glad for, at Hotel Alsik er valgt som motiv til julemærket og så sammen med Alspigen. Det viser noget nyt og noget gammelt”, sagde Kari Stochholm.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Bitten & Mads Clausens Fond ønsker for Y’s Men’s Club at julemærket bliver købt af rigtigt mange – og de 40 kroner, som et ark koster er givet rigtigt ud, fordi pengene går til et godt formål”, sagde Kari Stochholm fra Bitten & Mads Clausens Fond.

Fandt motiverne på internettet

Der var en gang, hvor Y’s Men’s Club havde en tegner til at lave årets julemærke.

“Senere begyndte vi selv at fotografere og bruger billederne til julemærkerne. Men det at tage et billede af Hotel Alsik og også have de flotte ringe med, kræver vist et rigtigt godt kamera, så vi kiggede på fotosider på nettet og fandt to billeder, som vi meget gerne ville bruge”, sagde Birgit Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det ene foto, som er af Alspigen, er taget af Anders Kibbel og det flotte Alsik-foto har Frank Kristensen knipset.

“Billedet med Alspigen er med, fordi der er noget jul i det og billedet af hotellet valgte vi, fordi det på bedste vis præsenterer både kustværket og Hotel Alsik”, sagde Birgit Christensen.

“Y’s Men’s Club kontaktede mig og sprugte, om jeg ville give dem lov til at bruge mit billede – og selvfølgelig ville jeg det. Det er jo dejligt, når der er nogen, der vil bruge det til et godt formål”, sagde Frank Kristensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Julemærkerne kan købes for 40 kroner pr. ark i eksempelvis pengeinstitutter og hos boghandlere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...