Zonta Sønderborg har fået ny formand

25. juni 2020 Sønderborg

Marie-Louise Biering-Nielsen er på Zonta Sønderborgs generalforsamlingen forleden blevet valgt til ny formand . Marie-Louise har været medlem af Zonta i fire år. Hun er 40 år, har to små børn og arbejder på Danfoss.

Den afgående formand Astrid Jensen siger i en pressemeddelelse:

” Vi er meget stolte af, at vi har fået en ung dynamisk formand. Det skal ingen hemmelighed være, at mange foreninger og NGO’er ønsker flere medlemmer og gerne medlemmer i den erhvervsaktive alder. I Zonta Sønderborg har vi både fået otte nye medlemmer i det forgangne år og klubben har valgt en formand på 40 år. Det er da mega sejt”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 8. november 2019 fejrede Zonta sin 100 års fødselsdag verden over. I Sønderborg blev 100 året fejret i Riddersalen med et brag af en fest for kvinder i alle aldre under overskriften Women’s Night Out”

Yderligere holdt Zonta en foredragsaften på idrætshøjskolen, hvor fokus var på ”Stop omskæring af kvinder” Aftenen var velbesøgt og klubben har besluttet fremadrettet at holde både en årlig Women’s Night Out og en foredragsaften.

Øverst: Zonta Sønderborgs bestyrelse. Foto: Zonta

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...