1. juni indvies bypark og legeplads i Ulkebøl

17. maj 2017 Samfund

Det nyindrettede område ved Kaplenivej i Ulkebøl byder både på legemuligheder og en lille bypark, hvor der også kan plukkes årstidens bær og krydderurter.

Kom til indvielse den 1. juni, står der i pressemeddelelsen fra Sønderborg Kommune.

Indvielsen finder sted fra kl. 13, hvor formand for teknik- og miljøudvalget, Frode Sørensen, vil holde den officielle indvielsestale, inden der inviteres til fri leg i de nye omgivelser og en lille forfriskning.

Området, som ligger ved siden af Ulkebøl-Hallen, er indrettet på baggrund af, at der bliver bygget en ny børnehave ved Præstegårdsvej. Dette byggeri indebar, at legepladsen, som tidligere lå der, måtte sløjfes. Nogle af legeredskaberne herfra er genbrugt ved Kaplenivej, men der er også kommet helt nye legeredskaber til. Desuden er arealet omdannet til en lille bypark med blomsterbede, træer, bord- og bænkesæt og grillplads. Ved legepladsen kan man plukke spiselige bær som ribs, solbær og surbær, og i staudebedene er der bl.a. plantet den velsmagende og -duftende krydderurt citrontimian.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye legeplads bliver således attraktiv for både store og små.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...