10-årige nyit.dk kan fejre jubilæum med rekordregnskab

21. juni 2018 Erhverv

Den lokale it-virksomhed nyit.dk kan i år fejre sit 10 års jubilæum med et rekordregnskab, hvor omsætningen i 2017 er steget med mere end 30 procent fra 3,7 millioner kroner til 5,5 millioner kroner.

Det betegnes som ”rigtig tilfredsstillende”.

Jørgen Lassen og Jesper Sørensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har, med fuld fokus på vores kerne-forretning, valgt at fokusere udelukkende på de ydelser, der skaber værdi for kunderne og intet andet. Hvis det skal give værdi for os, skal det give værdi for vores kunder”, siger direktør og medejer Jesper Sørensen i en pressemeddelelse.

Jesper Sørensen, der har en IT-baggrund fra både Danfoss og ECCO Sko, etablerede for ti år siden firmaet sammen med kollegaen Jørgen Lassen, der har mere end 16 års erfaring med it-infrastruktur og drift af virksomhedskritiske data fra Danfoss.

Artiklen fortsætter under annoncen

nyit.dk har specialiseret sig i IT-infrastruktur til virksomheder og frie uddannelsesinstitutioner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...