Aktive nabohjælpere kan vinde et Nabohjælp-skilt

20. februar 2018 Uncategorized

Er du og dine naboer aktive nabohjælpere, og skilter I gerne med det?

Så er her et godt tilbud til jer.

Den 7. marts kan alle tilmeldte nabohjælpere smide et lod i puljen og deltage i Det Kriminalpræventive Råd og TrygFondens lodtrækning om 300 gratis skilte. Det kan man gøre hele døgnet på nabohjælp.dk, og dagen efter trækker vi vinderne, skriver Det Kriminalpræventive Råd og Trygfonden i en pressemeddelelse.

Sidste år rundede nabohjælp.dk 250.000 tilmeldinger, og hver eneste måned kommer der 4000 nye til. Aktive nabohjælpere står sammen om at holde et vågent øje med kvarteret og deler deres viden, hvis de ser noget mistænkeligt – det er dem, Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden gerne vil bakke op om med uddelingen af gratis skilte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skiltene er gode til at signalere over for tyven, at der bor aktive nabohjælpere på vejen.

Men det kan – på linje med klistermærket på postkassen – ikke stå alene.Og netop derfor er de gratis skilte målrettet områder med aktiv Nabohjælp. Der skal nemlig være handling bag skiltet, for at det virker. Hvis indbrudstyven fornemmer, at der ikke er liv og nysgerrige naboer i området, får et skilt ham ikke til at vende om, siger Sarah Risbøl Jacobsen, kommunikationskonsulent i Nabohjælp:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nabohjælp er først og fremmest synlig gennem vores handlinger. Det, tyven frygter mest, er at blive mødt af nysgerrige naboer, som hilser på ham og spørger, om de kan hjælpe med noget. Så er der nemlig risiko for, at han bliver opdaget eller genkendt, når han vender tilbage for at bryde ind i det kvarter, han har udset sig”.

 For at deltage i lodtrækningen skal du:

  • Have en profil på nabohjælp.dk og være aktiv nabohjælper.
  • Udfylde en formular på www.nabohjælp.dk/gratisskilte den 7. marts 2018, hvor du også skal oplyse, hvor mange nabohjælpere, I er.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Aftale, hvor skiltet skal stå og få placeringen godkendt på forhånd hos din kommune. Den godkendte placering skal oplyses i formularen.
  • Krydse fingre for, at du bliver en af de heldige.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk