BNI Sønderborg har fået ny ledelse

25. april 2018 Erhverv

BNI Sønderborg, der er en del af verdens største referenceorganisation BNI, har fået ny ledelse, der skal stå i spidsen for teamet frem til 1. oktober 2018.

Teamleder er direktør Jesper Sørensen fra IT-firmaet NyIT i Sønderborg. Han afløser salg- og marketingdirektør Jacob Føste Møller fra LM Sign i Sønderborg. Jacob fortsætter i ledelsen som sekretær. Afdelingsleder Jens Peter Jensen, Europcar Biludlejning i Sønderborg, fortsætter som teamkoordinator, skriver BNI i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

BNI teamet i Sønderborg har godt 30 forretningspartnere og mødes hver torsdag på Hotel Scandic i Sønderborg. Formålet med BNI er at hjælpe partnerne i teamet med at øge deres forretning gennem et struktureret, positivt og professionelt reference-program, som udvikler langsigtede og meningsfulde relationer med forretningsfolk.

Forretningspartnerne i BNI Sønderborg omsatte i fjor for over 8 mio. kr. på baggrund af de referencer partnerne formidlede.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...