BNI Sønderborg har fået ny ledelse

25. april 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

BNI Sønderborg, der er en del af verdens største referenceorganisation BNI, har fået ny ledelse, der skal stå i spidsen for teamet frem til 1. oktober 2018.

Teamleder er direktør Jesper Sørensen fra IT-firmaet NyIT i Sønderborg. Han afløser salg- og marketingdirektør Jacob Føste Møller fra LM Sign i Sønderborg. Jacob fortsætter i ledelsen som sekretær. Afdelingsleder Jens Peter Jensen, Europcar Biludlejning i Sønderborg, fortsætter som teamkoordinator, skriver BNI i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

BNI teamet i Sønderborg har godt 30 forretningspartnere og mødes hver torsdag på Hotel Scandic i Sønderborg. Formålet med BNI er at hjælpe partnerne i teamet med at øge deres forretning gennem et struktureret, positivt og professionelt reference-program, som udvikler langsigtede og meningsfulde relationer med forretningsfolk.

Forretningspartnerne i BNI Sønderborg omsatte i fjor for over 8 mio. kr. på baggrund af de referencer partnerne formidlede.

29. marts 2024 Erhverv, Sønderborg

1019 husstande er uden strøm

29. marts 2024 Erhverv

Ifølge Elnetselskabet N1 mistede 1019 husstande i Sønderborg – blandt andet i Jørgensgaard – strømmen ved midnat. N1 arbejder på at lokalisere fejlen og venter at der er strøm igen natten til fredag omkring klokken 02.

Læs mere...