Sønderborg Handel vil have liv i de tomme butikker

8. juni 2018 Erhverv

Der skal mere aktivitet og gerne nye lejere ind i de ledige butikker i henholdsvis Perlegade, Store Rådhusgade og Borgen. Derfor inviterer Sønderborg Handel og Sønderborg Kommune potentielle iværksættere og eksisterende detailbutikker til et møde, som skal skabe overblik over mulighederne i de ledige butikslokaler.

Under eventet har de fremmødte mulighed for at møde og netværke med eksisterende butiksdrivende, iværksættere, udlejere og andre interesserede. Samtidig kan man se en oversigt over de ledige butiksarealer og disses potentialer, mens man kan spørge mere ind til konkrete butikker og muligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Udfordringerne i Sønderborg centrum er et emne, som har stor bevågenhed”, siger Sønderborg Handels nye retail developer, Brian Pedersen, i en pressemeddelelse fra Sønderborg Kommune.

”Med eventet vil vi gerne invitere ind til et møde om midtbyens mange muligheder, uanset om man har en iværksætter i maven, er eksisterende butiksejer, vil være restauratør eller starte en ny filial op. Vi vil gerne gøre en indsats for at bevare den skønne stemning i centrum og få lidt mere aktivitet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for Sønderborg Handel, Rikke Torré, håber at få flere kolleger ind i midtbyen:

”Den gode stemning og energi, der allerede er i byen, kan kun blive løftet langt højere op, når alle butikker er udlejet. Det hænger sammen, at jo flere butikker der er, jo større er udvalget. Dermed er flere muligheder lig med større vækst”.

Invitation til mødet FINDER DU HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...