11. april åbner Fætter BR på Stenager

1. april 2019 Erhverv

Fætter BR og hans medarbejdere er godt i gang med at puste balloner op og den røde løber ligger klar til at blive rullet ud for de børn, som kommer til åbningen.

Der er sat masser af legetøj på plads på hylderne, og det er svært at sige hvem der glæder sig mest: Medarbejderne i butikken eller områdets børn, som snart får et nyt legetøjsunivers, skriver BR.

“Vi glæder os helt vildt til at byde velkommen i byens nye legetøjsbutik. Vi har arbejdet hårdt for at få ansat det helt rigtige team til at tage imod de forventningsfulde børn og deres familier, og derfor håber vi også, at børn fra Sønderborg og omegn vil være med til at gøre butiksåbningen til en helt særlig dag”, fortæller Charlotte From, der er kædechef i BR.

Artiklen fortsætter under annoncen

En del af indretningen vil ligne de velkendte BR-butikker, men der er mere plads, og der kommer også mere vægt på at skabe universer, hvor legetøjet kan afprøves af små og store legebørn i butikken.

Butikschef Linda Frandsen bliver daglig leder i den nye BR-butik på Stenager.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 112, Sønderborg

Bil kørt ind i træ – politiet leder efter føreren

4. august 2021 112

Politiet har onsdag morgen fundet en forulykket bil på Nørremark i Kær ved Sønderborg. Bilen er kørt ind i et træ. “Betjentene kunne se, der var blod – eller noget der ligner blod – på forruden”, skriver Bjørn Pedersen, der er vagtchef ved politiet, på Twitter. Bilens fører kunne de ikke se. Mon ikke vi […]

Læs mere...