1100 til bords til Frivilligfesten – politikere og kommune-ansatte serverer

23. september 2019 Nordborg

En lang række frivillige er med til at sikre, at mange mennesker hele året kan opleve glæden ved at deltage i fællesskaber i en lang række frivillige, sociale og sundhedsfremmende foreninger. Den indsats takker Byrådet for ved at invitere de frivillige til en fest – altid på den nationale frivillighedsdag, som er den sidste fredag i september.

1100 frivillige fra 95 forskellige foreninger har sagt ja tak til invitationen i år, og de kan glæde sig til et fint program. Borgmester Erik Lauritzen byder velkommen, og så bydes der ellers på forskellige musikalske indslag, fællessang og en god middag frem til ved 20-tiden, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Underholdningen leveres af All Time Streetparaders, Fede Finn & Funny Boyz Trioen, René Jakobsen og The Swing Sisters. Undervejs til fællessange, i pauserne og mens deltagerne spiser, spiller Sønderborg Harmonikaklub

Lidt spænding er dog gemt til selve dagen.

Det er nemlig frem til kl. 16.55 en hemmelighed, hvem der modtager Sønderborg Kommunes Frivillighedspris 2019. Prisen overrækkes af næstformand i Sundhedsudvalget, Didde Lauritzen og udvalgsmedlem Heidi F. Jørgensen i selskab med frivillighedskonsulent Johnny Gammelgaard Alfsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Middagen serveres af blandt andre 20 byrådsmedlemmer og en del medarbejdere fra Sønderborg Kommune. Transportminister Benny Engelbrecht, som har været med på serveringsholdet i en årrække, tager sig også tid til at vise sin respekt for de frivillige og giver også en hånd med i år.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...